"Skynd dig nu – du skal også have børstet tænder" Det er en sætning man ikke behøver bo mange dage hos os, for at komme til at høre. "Har du tøj på" .. "Mor, madpakken – er den smurt?" Morgerne mosler derudaf herhjemme. Når vi vågner har vi tid nok, men morgenmaden tager normalt al tiden – og tilsidst må vi lige være efter vores datter, for at hun for rumpetten med sig – og kommer i skole til tiden. (Dog er jeg alligevel lidt stolt af, at hun rent faktisk ALDRIG er kommet forsent – så helt slemt er vores morgenkuller alligevel ikke)

Og i alle disse formaninger, er det meget nemt at blive lidt småsur. Småsur over at kæresten retter på datteren – eller småsur over, at datteren er faldet i staver og IGEN ikke har fået taget strømper på, selvom man har bedt hende om det 40 gange.

Og så er det Jonathan vågner midt i al det kuller. Og han snakker bare – og smiler,- griner endda. Indtil morgenkulleret er overstået og manden og kæresten er ude af døren, får Jonathan lov at ligge på legetæppet.. og derfra ligger han så og spreder sin positive energi til os alle.. For kan man lade være med at svare, når en lille gut på bare 4 måneder, siger godmorgen på Jonathansk? Eller vender sig halv om… så må man da lige holde inde et øjeblik og nyde Jonathans nyeste udvikling.

Sådan et morgensmil vender de negative stressvibrationer til positive familievibrationer -og jeg tror på, at vi alle kan få en lidt bedre dag..

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *