“Vi går ned i byen. Er der noget, vi skal tage med til dig?” spurgte jeg min søde datter.

“Ja.. Køb noget godt humør!!” sagde hun – lettere anklagende og meget ironisk. Jeg tog den til mig – hun havde ret.. Jeg havde vrisset lidt i løbet af morgenen.. Og dårligt humør smitter som bekendt.. så .. Jo .. jeg ville bestemt se, om jeg ikke kunne finde noget godt humør på tilbud.

Jonathan og jeg taler om det gode humør, vi skal købe, hele vejen til supermarked. Jeg griner og smiler – og det gør Jonathan også .. alligevel kan jeg mærke, at han bliver mere og mere forvirret! For kan man virkelig købe godt humør??

Da jeg kan se på ham, at han er lidt rundtosset, sætter jeg mig på hug og siger. “Du ved godt, vi bare laver sjov – ikk” spørger jeg ham.

Han nikker lidt forsigtigt.. “For det gode humør kan man jo ikke købe, vel” .. “Nej” svarer han mig. “Hvor kommer det gode humør fra?” spørger jeg min dejlige dreng – og min dejlige dreng lægger begge hænder på sin mave og siger “Godt humør kommer fra maven”.

Det synes jeg faktisk er ret klogt sagt – alt andet lige – så jeg beslutter mig øjeblikket for at give ham ret. “Det er rigtigt skat – det gode humør kommer helt inde fra maven”.

“Og jeg vil gerne give storesøster noget godt humør”.. fortsætter han og konkluderer så : “Skal jeg så kaste op for at give hende noget??”

Hmm… ironi er vist lidt for tidligt *lol*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *