Ferie, ferie, ferie
Slap nu af, vi har fri og syng en glad melodi
Op mod solen ler vi, den skal skinne til ferien er forbi
Håber vi.

Den har vi sunget hele dage – Jonathan og jeg. For det er, hvad vi har fra og med idag.

De sidste to dage har Jonathan drømt om at komme “med mor på arbejde” – og idag fik han så lov – som en forsmag på den sommerferie, dagen idag indleder.

Og han var fyr og flamme. Togturen var intet mindre end fantastisk.. Ikke desto mindre nåede klokken at blive 9:15 – 45 minutter efter ankomst, før han sagde “Nu er jeg FÆRDIG.. Nu vil jeg hjem”.. Og derefter blev det lidt sværer 🙂

Vi tog forbi far. Han er igang med et byggeprojekt og jeg var sikker på, at Jonathan, der havde leget “arbejdsmand” hele dagen på mit kontor, ville nyde at se en rigtig “arbejdsmand”. Men faktisk var det lidt omvendt. “Hvorfor har far ødelagt huset, mor?” spurgte han. Og jeg kunne ikke helt lade være med at smile. For når man skal bygge op, er det jo nødvendigt først at rive ned. Det gik ham nu meget på, min lille søn, at far sådan slet ikke var arbejdsmand – nærmere hærværksmand. Hans fascination, jeg havde forventet, udeblev.

Og endelig kl. 14:30 sad vi der i toget, og sang “Ferie, ferie, ferie”. Nu er den startet. Min officielt længste sommerferie siden skoletiden. Ikke mindre en fire uger, skal jeg ikke lave andet end at være sammen med mine fantastisk unger.

/ Ferie

4 Replies

  1. Rigtig god ferie 🙂
    jeg har også ferie nu så skal vi ikke håbe at der kommer masser af sol de næste mange uger ¤¤¤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *