I de gode gamle BZ dage, tømte politiet husene og overdrog huset til de retsmæssige ejer. De retsmæssige ejere havde herefter ansvaret for forsvarligt at beskytte huset, så det ikke igen blev besat. Blev det genbesat var holdningen den, at så måtte de også betale for politiets rydning nummer to.

Kunne vi ikke overføre den måde at gøre tingene på? Overdrag huset til Faderhuset – og forklar dem, at bliver huset besat igen, så er det for deres regning, at huset ryddes!

Ville det ikke være det mest rimelige? Du og jeg – kommer ikke til at betale for beskyttelsen af huset. Faderhuset må selv lave deres eget vagtværn for at så imod med – og dermed får Ruth mulighed for at sætte handling bag alle de ubeskrivelig mange og grimme ord, hun sagde igår. Hun får muligheden for at være den, der stopper de unges genbesættelse af Ungdomshuset.

At det så også ville betyde, at hun skal investere forholdsvis mange penge i vagtværn (Hmm.. hvormange vagter mon der skal til for at holde de unge ude … i døgndrift.. Kan 300 gøre det?) er bare noget, jeg kan grine over, i betragtningen, at hun har “købt” et hus på en af de rigtig dyre adresser i København – på størrelse med … øh ja … stort.. for mindre end hvad en almindelig parcelhusgrund koster i min hjemby.

7 Replies

  1. Pernilles køkken lever ikke op til ungdomshusets brugeres standard – sorry pernille, men det gør det bare ikke. De vil jo også HA noget midt i byen og ikke midt i den by du bor i vel at mærke – sorry, men selv unge sætter jo visse krav ;o)

  2. Jeg synes det kunne være sjovt at gøre det lidt omvendt. Vi kunne samle en stor flok og så på skift tage ud og besætte de forkælede møgungers forældres huse i Hellerup og omegn.

  3. God ide, Nilleper!
    Faderhuset vidste hvad de gik ind til, må man formode!
    *Ryster på hovedet*

  4. Håber at de sender regningen til de unge. Jeg har ingen repsekt for disse unge og deres forældre. Måske blev de klogere hvis de skulle starte deres voksenliv med at afdrage et stort beløb. Hvordan kan man finde sympati for disse mennesker, som kaster gasflasker på brændende bål osv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *