Det plejer ellers at være hende her, der er god til at klage med et smil på læben – så modtageren af klagen pænt undskylder. Men noget rigtigt må jeg jo have gjort.

Jeg klagede til DSB over nettet for deres forsinkelser denne dag. Jeg skrev pænt, at jeg da regnede med at få min billetpris for dagen refunderet, eftersom forsinkelsen var over en time.

Først sendte de en undskyldende mail, hvor de skrev, at ordningen med at få pengene retur først går i orden til januar. Men at mit regnestykke iøvrigt var korrekt. Jeg har nemlig månedskort – og derfor er den enkelte billets pris svær at udregne. Min udregning gik på, at jeg ville have refunderet “en dag” i perioden – altså kortets værdi/antallet af dage i perioden.

Dagen efter kom der en æske Feodora chokolade, der blev nydt til Robinson. Vi var mildest talt overraskede over den gode service – og sendte et lille smil til de stakkels mennesker, der håndtere klagerne. Alt andet lige, er der jo ikke noget at gøre for de stakkels mennesker – andet end at skrive tilbage: “Undskyld, undskyld, undskyld”.

Og idag går jeg så ind på min konto for første gang i umindelige tider. Og sørme om jeg ikke også har fået de 22,66 kr tilbage, som jeg så pænt anmodede om!

Det kan da godt være, at DSB ikke kan få tog til tiden, men deres servicemedarbejdere forstår da at tage klageren seriøst. Så tak DSB. Det sætter jeg pris på. (Selvom jeg stadig hellere vil have pålidelige toge 🙂 )

/ Forbrugererfaringer

One Comment

  1. Ooo, du må gerne sende en kopi at din klage min vej – det har jeg sandelig brug for i disse tider. Kom aldrig på arbejde i går – det var lidt fjollet at møde op 40 minuter forsinket til en vejledningstimer der kun tog 30 minuter. Og det selvom jeg tog hjemfra i rigtig god tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *