Vores datter er på ferie hos morfar denne uge. Morfar kom og hentede hende i fredags – og på torsdag henter vi hende igen.

Morfar har en hustru, som også har et dejligt barnebarn der aldersmæssigt passer nøjagtigt med vores datter. De to har herligt sammen.

Men Jonathan KAN ikke forstå hvor storesøster er henne.

“Hvor Akeke?” spørger han hele tiden. “Storesøster er hos morfar” .. “Jaaaa.. ” svarer han “Mor og far og Honathan i bil a morfar!!” “nej Jonathan – vi skal ikke op til morfar. Storesøster er på ferie alene hos morfar.” “Nåååå” siger knægten så, som om ti-øren er faldet. Det er vel og mærket kun 5 minutter, for så spørger han igen. “Hvor Akeke?”

Indtil videre har han sovet i hendes seng – og igår kom så dagen, hvor han fik lov at ringe til hende. Hele hans ansigt lyste op i et stort smil, da storesøster i den anden ende, hilste. Samtalen bliver ikke så vanvittig lang – for Jonathan kommer med små sætninger, der fortælle, hvad han laver – og så peger han på de ting, han taler om, hvilket storesøster jo ikke kan se i den anden ende af røret. Men storesøster fik ADSKILLIGE historier.. og Jonathan fik nogen af hende – ingen tvivl om det.

Og hver gang jeg gik hen til Jonathan – for at lytte lidt med – vendte han mig ryggen… for det er HANS Akeke.. og det er HAM, der skal snakke med hende.. mor er SLET ikke inviteret.

Han nåede kun lige at lægge røret, før han for sig selv mumlede “Akeke er SØD”

Jeg tror sørme, han er helt afhængig af hende.. Men det er jo kun dejligt.

 

4 Replies

  1. Nu vi snakker om ti øren – så undrede det mig meget at der lå en 25øre i pakken med fotoalbums, men min konklusion er blevet at det nok bare er en af Jonathans “legepenge” :o)
    Godt han savner sin søster og nu kan sige det oven i købet – meeen mon ikke han også nyder den udelte opmærksomhed lidt??

  2. Det er skønt med søskendekærlighed!
    Herhjemme er det på samme måde, men af til noget hurtigere 😉 Ældste skal bare være gået ud af døren, før Yngste spørger efter ham 🙂
    Mmmmm bliver helt varm ved tanken 🙂

  3. Ih Sanne.. Det er lige den han mangler!! Det var føreren af ambulancen, der pludselig var blevet væk 🙂
    Men jo – mon ikke den har sneget sig derind, fordi det var een af Jonathan legepenge 🙂
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *