PICT4800

Det er alligevel noget af et udstyrsstykke, når man skal afsted hver morgen. Det er faktisk det eneste, ved min cykeltur, jeg ikke bryder mig om, for jeg er i forvejen verdensmester til at glemme ting. Og her er hver eneste ting af allerstørste betydning for selve turen.

Ud over de afbillede genstande, så er der cykelbukser, bluse – og tasken skulle meget gerne indeholde skiftetøj (inkl. trusser! Det er bare det værste, hvis jeg glemmer dem – så næsten hellere fise rundt i cykeltøjet iøvrigt resten af dagen!)

Der er cykelcomputeren.. Jamen – det er jo den, der skal gøre turen sjov! Det er mit ur – og min fornemmelse for, hvor langt jeg er kommet. Og det er min “ros”.. den, der gør, at jeg er stolt – og ved, hvordan jeg kører i forhold til igår – eller sidste uge.

Så er der kædelåsen. Det er en nødvendighed, når man som jeg skal parkerer min cykel i midten af København. Hvis ikke forhjul og stel også låses fast til cykelstativet, så forsvinder forhjulet – og det er altså SÅ svært at cykle uden forhjul.

Cykelhjelmen siger både min mand og mine børn, at jeg SKAL bruge. Det synes jeg sådan set også. Jeg har prøvet at falde een gang – og der er god logik i, at beskytte hoved, når man nu cykler på Nørrebrogade i myldretiden.

Nøglerne.. Ja – man ka ligesom ikke komme afsted uden!

MP3-afspiller.. Det er altså rart med nogle rytmer at trykke den af til. Eneste ulempe ved min tur er, at den foregår langs motorvejen hele vejen – og det gør, at der er meget bilstøj. Skønt at kunne holde det lidt væk, ved at lægge eet øre til noget musik. (Jeg propper IKKE begge øre til! )

Vanddunken. Jeg tror jeg ville dø, hvis jeg fandt ud af – efter 12 km, at jeg ikke havde vand med.. Vand skal der til.

Og så naturligvis mit buskort – for ellers skal jeg jo også cykle hjem – og det er alligevel for meget for ben og krop – ihvertfald endnu.

Nå ja – og så skal jeg jo også have mine tyggegummier med.. og nogle penge til noget frokost.

Jeg synes jeg bruger 30 minutter hver aften alene på at pakke og lægge frem. For af mystiske årsager (læs: Jonathan har lange fingre) har tingene en tendens til at forsvinde i alle retninger, når jeg kommer hjem.

 

/ cykel, Træning

5 Replies

  1. Pernille, hvordan er det lige cyklen står klar til afgang hver morgen, når du kun cykler til arbejde men tager bussen hjem? Er det en ganske særlig cykel som kan den slags?

  2. Smart cykelhjelm, hvis man kan kalde sådan en smart:-) Min mor vil give mig en i fødselsdagsgave, så jeg må lige holde øje – gider jo ikke se mere Poul Nyrupagtig ud end højest nødvendigt, vel?!
    *GG*Kan næsten føle fornemmelsen af at rende rundt på kontoret uden trusser – i en let sommer nederdel, måske lige en tand for frækt til min company i hvert tilfælde

  3. Også her 🙂
    Ja – det var den fikseste, jeg kunne finde. Det med Poul Nyrup fandt jeg ud af,- det er fordi man køber en hjelm, der er for lille.. så sidder den sådan, som Nyrups.
    Mange hilsner
    Pernille

  4. Nope – jeg tager TOGET hjem. Det andet lyder alligevel for besværligt.
    (Beklager – men buskort og togkort er jo altså det samme her på djævleøen)

  5. Næ nej – jeg betaler pænt 10 kr for at kunne få lov at tage min cykel med. Derefter sidder jeg i 30 minutter og stirrer ud i luften mens jeg holder min cykel og sender små børn, der kommer for tæt på den, onde blikke.
    .. hvis jeg skulle tage bussen fra Nørreport station til Nordsjælland, så er det noget med at sætte adskillige timer af til projektet..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *