Vores datter, Jonathan, naboens to dejlige unger, Jan og jeg tog til Furesøen – bare lige for at dyppe tæerne.

Politiet spærrede ned til parkeringspladsen, så vi tog bådebroen ved Kollekolle i stedet. Her var der et lille sted, hvor tæerne kunne dyppes – og en dejlig bådebro, Jonathan kunne mosle på.

Naturligvis skulle vi se efter fiskene. Der var mange af dem. Jan sætte sig helt hen til kanten af badebroen for at se alle de små fisk. Og med et kækt smile og en indforstået mine tog naboens dreng og jeg fat på hver vores side af hans rygstykke – og skubbede til.

Det var en overrasket og våd Jan, der kom op på bådebroen igen. Alle unger – og undertegnet fik meget travlt med at komme væk.. LANGT væk – mens vi hulkede af grin over den nu meget våde mand.

"Honathan skubbe moar!!" udbrød Jonathan – og hev mig med ud på bådebroen.. men jeg havde nu ikke sådan meget lyst til at blive skubbet – så det var da heldigt, at Jan trådte til – og mens jeg holdte i Jonathan, skubbede Jonathan til sin far, så far så let som ingenting igen faldt ud over badebroen.

T-shirten blev vredet ud over undertegnet – og ud fra hans ansigtsudtryk – og vandets temperatur i Furensøen, kan jeg kun sige een ting:

Badesæsonen er startet.

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *