Dette er nok i virkeligheden mere et spørgsmål – end det er et indlæg. Jonathan er nu tre år gammel. Alting bliver i hans tempo, efter hans temperament,- fordi han er den lille – og fordi der er mange til at tage hensyn til.

Men vi vil så gerne vise vores store pige, at vi forstå hendes behov – og meget gerne vil opfylde dem – også uden lillebror.

Så nu er ideen dukket op, at vi jo kunne afleverer Jonathan hos farmor en weekend – og tage vores datter med til f.eks. Langelandsfestival. I følge deres hjemmeside vil det være alle tiders gode ide. Men hvad ved jeg? Jeg er ikke festivaldeltager. Jeg har ganske enkelt aldrig været afsted.. Og min mands erindringer om festivaller stammer fra Roskilde Festival, der mildest talt ikke være noget for et 10 årig..

Så hvad siger I garvede bloggere.. Er det en god ide – for hendes egen skyld – at tage en ti-årig med til Langelandsfestival – eller vil hun drukne i øl, fulde mennesker – og alt for mange "voksenting"?

/ Min datters udvikling

4 Replies

  1. Det er MEGET familievenligt, og der er skarp adskillelse mellem “urolig-camp” og familiecamp, så børnene er i andre retninger end de fulde.
    Selv små børn kan med fordel tages med, da der er “ckeckede” voksne i børnelandet til at underholde dem.
    Og omkring middag er der gerne hits for børn på scenen. Så jeg ville da tage begge to med.
    Vi har bare sluppet vores børn løs dernede, og de ELSKER det.

  2. Jeg var engang til Langelandsfestival. For år siden. Og da var den i hvert fald meget familievenlig. Du kan jo tjekke deres hjemmeside, og se om der spiller nogle bands hun gerne vil høre, og der står sikkert også noget om tilbud til børn osv. De kalder den jo selv Danmarks største havefest og den er meget lille og rolig. SLET ikke som roskilde! Jeg kunne sagtens tage en 10 årig med derhen, hvis der var noget musik hun meget gerne ville høre!

  3. Jeg har ikke selv været på langeland, men min svoger og svigerinde kommer der hvert år sammen med deres piger, der er 9 og 11 nu. De var vist med for første gang for to år siden. De elsker det. Sidste år var der et legeland på 23.000 m2 (de faktiske tal er fra en af mine niecer ;-). Så umiddelbart ville jeg da sige, at det er en god ide. Også er det jo også lige ved en strand. Og når det er så familievenligt, er der vel også musik for børn?
    Kh Smilla

  4. Der er bestemt musik for børn. Det er lidt det, min datter faldt HELT for.
    Det irriterer os også lidt, at der ikke har været penge og/eller tid til at vi har kunne komme ud og rejse siden Jonathan kom til (og under min graviditet) – så vi vil også gerne give hende en oplevelse -der er “lidt ud over det sædvanlige”
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *