I aften var der premierer på “springet”. Det er over 6 måneder siden, at vi vidste vi ville se den udsendelse – for een af deltagerne er “Bryggeri Skovlyst” har vi efterhånden et meget personligt forhold til.

I udsendelsen blev der gjort rigtig meget ud af at fortælle, at de ikke havde fået deres bryggeri op og køre, fordi leverandørerne af bryggeridelen, ikke leverede til tiden… og jeg sad og blev mere og mere ærgelig. For skulle det hele virkelig ryge alene fordi een leverandør ikke kunne holde ord?

Idag har Bryggeri Skovlyst det dejligste hjemmebrygget øl – i adskillige versioner. Vi fik en særlig ferskenøl som velkomstdrik til vores bryllup.

Stedet fortjener de varmeste ønsker på vejen. Vi har været der rigtig mange gange – og har endnu ikke været skuffet over deres behandling. (Om end deres æblekage har tendens til at være brændt på 🙂 )

Derfor var det underligt igen og igen at høre på, at “det hele var ved at bryde sammen” fordi de manglede brygudstyret. Bryggeri skovlyst er så meget mere end øl. Gu er og var øllen vigtig – men deres gæstfrihed og deres gode mad og deres venlige forklaringer på, at udstyret var på vej, gjorde det fint op.. Det var helt ok – og jo ikke ejernes skyld.

Jeg synes faktisk at det virkede – udsendelsen igennem, som om det var de andre der gik videre.. Hele tiden blev der pirket til den med “hvordan kan et bryggeri ikke brygge øl”.

Gudskelov – og meget fortjent er de gået videre til finalen.

Udsendelsen skuffede mig dog. Jeg havde regnet med mere – på en eller anden måde. Jeg har regnet med, at jeg kom længere ind under huden på iværksætterne…

Nu håber jeg bare de vinder millionen.

/ Forbrugererfaringer

4 Replies

  1. Og legepladsen ikke at forglemme. Meeeen maden er nu dejlig – og virkelig god til prisen. Flere ar mormors gæster konstaterede at her var de ikke kommet for sidste gang. Egentlig burde – vi, øh du;-) få procenter.
    knus

  2. 🙂 Ja efterhånden .. Når man tænker på at manden også prøvesmagte deres øl i den lokale avis – med store flagrende rosende ord… så jo.. Jeg synes det efterhånden 🙂

  3. Jan er min mands tidligere mester, så vi håber for ham og Kasia, at de vinder milionen. Dygtige er de, begge to:-)
    Vi har desværre endnu ikke haft mulighed for at dinere i Skovlyst,men det kommer nok en dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *