Verdens absolut fedeste forfatter har endnu engang skrevet en KÆMPE roman. "Til jeg finder dig" kalder John Irving sin nyeste bog. Moppedrengen er på 800 sider – og kostede faktisk kun 299,00 – hvilket da må siges at være ultra billig sidepris.

Indtil jeg finder dig

Hver side bliver tilbedt som var det det pureste guld – for jeg kender fornemmelse.. Jeg HADER ,når jeg er igang med de sidste 25 sider af en John Irving bog.. En hæslig fornemmelse af, at lige om lidt lukker jeg låget til det univers, der til sidst overtager store dele af min bevidsthed.

Jeg elsker John Irvings evne til at introducerer miljøer og mennesker, man aldrig selv havde overvejet at tale med eller tænke nærmere over. I denne bog følger jeg Jack på hans rejse for at finde sin far. Jacks mor er tatovør – og Jacks far er musik – med en tatovering på låret med noderne fra en eller anden salme. Jacks far forsvandt før Jack blev født – og bogen handler så om jagten på ham.

Jeg læser rundt regnet 40 sider på en togtur retur - så der er til 20 dages fornøjelse… og hvilken en fornøjelse.

/ Bog

5 Replies

  1. Meget dansk pop agtigt at kalde det en “togtur retur” lidt a la “familien er samlet fra nær og fjern synet er pyntet med vat”
    Cool nok Pernille :o)

  2. Hej Carina – og I andre stakler, som jeg kaster pop-op reklamer efter.
    Nu har jeg slette ALLE tæller med undtagelse af een. Lige om lidt ryger den sidste også – hvis pop-opperne bliver ved.. 🙁
    Jeg håber det har hjulpet nu.
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *