Jeg VED det jo godt. Jeg skal accepterer at jeg ikke taber mig i kilo - men at der ryger nogle centimeter – og der ER da røget nogle centimeter. 9 om maven er det blevet til – 2 om låret og 6 cm i brystmål – men det er jo langt langt langt fra hvad jeg ønsker.

Når jeg sidder der på min spinningscykel og ser mig i spejlet – er jeg enormt tilfreds med det knokleri mine ben udfører – og ryggen sveder sådan set også tilpas meget – men så kommer jeg til min mave.. Jeg kan ikke forenige mig med at DET er min mave. Jeg bliver ved med at have en fornemmelse af, at det må være t-shirten der buler. (Det er det jo så også – men den buler af en årsag 🙂 )

Jeg skal have fundet noget motivation et sted fra – for nu skal maden snart med, hvis jeg skal nå det på den sunde måde.

/ Vægttab

3 Replies

  1. Hej Pernille. Nu arbejder du jo mest på cyklen, og det er godt for kondien. Men de der mavemuskler som har været strukket ud under graviditeten, de skal jo også strammes igen. Så måske skulle du ud over kost og kondi også tænke i stramning? De gode gamle mavebøjninger, noget pilates-agtigt, med lange seje træk, så musklerne bliver bedre til at holde den mave inde, som nu bliver mindre? Det er også godt for ryggen 🙂 Og ikke så belastende på de dage, hvor du skal hvile knæ osv.

  2. Hej Julie.
    Kristina har hjulpet mig med at finde nogle måder at styrke netop maven og arme på. Jeg er på maskinerne ca. 3-4 gange om ugen. (De der torturinstrumenter i centeret 🙂 ) netop for at styrke dem. Det er faktisk der jeg føler, jeg kan mærke mest “valuta for pengene” – jeg kan se, at der er ved at ske noget på mine arme.. Okau – der er LANGT ind til mavemusklerne – så der går nok lige lidt tid endnu før de dukker op 🙂 Mange hilsner Pernille

  3. Nu kender jeg jo kun sagen fra kost-siden og ved det er muligt for mig at tabe 12 kilo på 8 uger hvis jeg følger de danske vægtkonsulenters kur. Den er stram og det kræver i den grad overskud at holde sig på den og huske at veje alting – tilgengæld er det overskueligt fordi man let kan sætte sig en måldato og vide at hvis man holder det i fx. 10 uger ved man at min. 10 kilo er væk på den tid – og med træning samtidig er det jo meget mere. Det eneste andet jeg ved er at hvis jeg helt undgår sukker – alt sukker! og kun spiser frugt og grønt hele dagen undtagen aftensmad, men kun spiser en portion og sørger for det ikke er totalt usundt det jeg får til aften kan jeg tabe 5 kilo på 3 uger – det er lidt lettere, men lækkersulten bliver større på den kur!!
    Kan det motivere at kigge på bryllupsbilleder hos fotografen? find en mega fed brud og tænk – sådan skal jeg ikke se ud den dag!! :o)))
    Knus og pøj pøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *