Jeg tror faktisk det er et år siden, veninden fortalte mig om firmaet, der med et smil på læben, leverer bleer, køkkenruller, toiletpapir og alverdens andre ting op på 4. sal. Jeg bor et stenkast fra forretninger, så levering er måske en luksus, der er overvurderet her. Ikke desto mindre skulle det da prøve.

Puslekassen.dk var ganske rigtigt noget særligt. Da jeg startede med at bruge dem, skulle man købe en "kasse" med diverse indlæg for at få rabat. Det drejede sig som: bleer, køkkenrulle, vaskeservietter, skumservietter og toiletpapir. I starten syntes jeg at det var forholdvis spild at vi skulle have køkkenrulle. DET kunne jeg godt have undværet. I dag er køkkenrulle redningen rigtig mange steder.

I dag har de fjernet deres kassesystem og i stedet sagt, at man skal købe for 250,- kr – så kan man altid få bleer til 99,- kr pakken. De øvrige varer de har i butikken er bestemt også konkurrencedygtige! Dermed får man faktisk gjort sig en rigtig god handel – og tingene bliver leveret til døren. (Hvilket bestemt er en fordel, hvis man bor på 2. eller derover 🙂 )

Det er et par dage siden, jeg fik min sidste levering. En storsmilende mad slæbende på 2 meget store poser med bleer, køkkenrulle, toiletpapir og morgenmadsprodukter, og annoncerede at han da godt kunne bruge en kop kaffe.. sådan med et skævt smil om læben. Vi havde ikke lige noget kaffe – men i stedet fik vi os en sludder om, hvordan puslekassen langsomt var vokset – og hvordan de havde lært at deres fejl og hvordan de havde fået deres gode ideer.

Næste gang er først om mere end en måned. Men da husker jeg at sætte en kop kaffe over :-) 

/ Forbrugererfaringer

3 Replies

  1. Det var da også en super idé. Tænker på alle de kasser og poser, jeg har slæbt op og ned fra 5. sal, når jeg har besøgt min søster (det har næsten altid ramt en af hendes utallige flytninger :O). Det må være skønt at kunne slippe for bare lidt af det slæb der kommer ekstra med et par børn i huset.
    Knus!

  2. Vi eeeelllllsssskkkeeerrrr også ouslekassen herhjemme. På trods af to biler og butikke ri nærheden. man er vel doven…
    Hilsen Tina/toga – ND.

  3. vi vil sige tak for alle de pæne ord vi glæder os til at servicere jer i frem tiden må i havde en god jul alle sammen hvis vi ikke ses inden
    med venlig hilsen
    Dennis-puslekassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *