U600

“.. og hvis den ene så går i stykker, så er det jo RIGTIG smart, hvis vi så har een i overskud, som vi kan bruge.. bare ved at skrifte sim-kortet” argumenterede hun gestikulerende.

Hendes ord sad stadig i mig, da jeg senere røg på Telmores hjemmeside. Ja – det ville bestemt være dejligt med en mobil i overskud. Men hvorfor skulle hun have sig en ny musikmobil? Hun har lige fået en iPod!

Om 5 dage har vi en ekstratelefon, der virker.. For om 5 dage ankommer MIN nye mobil:

U600
 

Den har kamera med 3,2 megapixel – med autofokus, zoom og hele svineriet.

Jeg kan høre FM radio – og stjæle af datterens musik – og så har den Outlook sync.

Nu glæder jeg mig.  

2 thoughts on “U600

  1. Hmm jeg har forelsket mig i W580i – PINK selvfølgelig… kan bare ikke finde ud af hvem der skal ha æren:) – Tele2 og jeg er nemlig lige blevet enige om at jeg IKKE skal betateste gratis for dem *GRRR* (nå ja, ved ikke om DE er enige, men JEG er!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *