Mad

Jeg har fået handlet ind idag. Og ENDELIG kan jeg påstå, at jeg nu PRØVER at vende bøtte.

Enhver ved jo, at skilsmisse – det taber man sig af. Jeg havde tænkt, at jeg ville tabe 8 kg – for så var jeg nemlig nede på min målvægt. Enhver er så så meget sagt – for selv om det er et faktum for resten af verden, så har min krop ikke lige hørt om den teori. Faktisk mener den, at man bør tage på, når man sådan lader sig skille. Og jeg må jo så rødmende erkende, at det måske ikke bare er noget min krop har fundet på helt af sig selv.

Så i stedet for lige at smide de 8 kg, jeg havde tiltænkt den, er jeg nu endt med, at jeg skal tabe ialt 12 kg.. Øvs. Jeg har gjort mig et par forkølede forsøg på at vende bøtte – men man skal nok lægge mere vægt på forkølet end forsøg..

NU gider jeg ikke mere. Jeg har været på bibliotet og låne alle Lene Hanssons kogebøger. Ikke at jeg tror på hendes metode – for det gør jeg bestemt ikke – men for at få inspiration til kalorielet og GOD mad.

Jeg startede med en rødkålssalat og gulerodsbøffer med tzatiki.. Det var godt – og nu er jeg mere tændt. Og der, hvor Lene og jeg ER enige, det er i det faktum, at frugt og grønt er RIGTIG mad – lækker mad.. Og hun kan altså noget med sine opskrifter – for det lyder underligt – men det smager HIMMELSK.

Det er så hvad der er i den hvide bøtte på øverste hylde: forlavet rødkålssalat. Det skal bare varmes – og lægges på en grøn salat – og overdænges med gedeost. (Eller frisk mozarella)

Der, hvor jeg ikke tror på hendes metode, er der, hvor hun smider ALT ud af køleskabet, som hun ikke mener er “rigtig mad”. Men ingen mennesker har nogensinde formået at skifte 100% spisevaner på bare en eftermiddag – og efterfølgende holdt de nye spisevaner for resten af livet. (Jeg hører gerne fra dig, hvis du kan fortælle mig noget andet!)

Jonathan skal have sine fiskefrikadellemadder med remoulade – og der ville også lyde et ramaskrig hvis ungerne ikke kunne få deres elskede yougurt til morgenmad.

Men mig: jeg skal have frugtsalat med passionsfrugter og hindbær – ananas og bananer.. og nødder og …. Åhhh… Det er første gang nogensinde jeg har GLÆDET mig til morgenmad..

Og imorgen skal jeg have champignon og spinat – og i overmorgen: Salat baseret på rosenkål.. Åh… hvis jeg ikke lige havde spist ALT for meget rødkålssalat, så ville min appetit være på sit højeste lige nu.

Eneste hæmsko ved al den sundhed: Det tager en EVIGHED at LAVE maden!

/ Vægttab

2 Replies

  1. Problemet, der heldigvis ikke er et problem, er nok, at du og din eksmand stadig har et godt forhold til hinanden. Derfor forbrænder din vrede ikke en masse kalorier 😉 Vægtforøgelsen er sket, fordi du har villet være ekstra god ved dig selv, kunne man tro…
    Rigtig god fornøjelse med al den GODE mad – og husk at du også forbrænder kalorier, når du laver maden, så den ekstra tid i køkkenet er et plus *LOL*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *