Jeg er så ubeskrivelig go! Jeg er så stolt af mig selv, at jeg næsten kunne mærke det drive af mig. Ved nærmere eftertanke var der noget, der drev af mig, men det var ikke stolthed – nærmere sved.

Jeg spinnede i to timer i træk.

Jeg var lidt bekymret for mit knæ – men det fik det bedre i og med at jeg sprang styrketræningen over (og også gør det imorgen) så jeg turde godt.

Det var så fed en fornemmelse. Musikken dunkede derud af. Hele første time vidste jeg ikke, om jeg ville orke time nummer to – så jeg besluttede mig for at køre igennem i første time – bare for en sikkerheds skyld. Jeg passede dog på de yderste belastninger – for ikke at gøre skade på knæet.

Da anden time startede stod der en knøs foran min cykel og sagde et eller andet om at det var en go cykel. Det kunne jeg jo kun sige ja til – hvorefter jeg satte mig op på den igen. Han blev meget forvirret – og der gik faktisk 5 minutter, før han fattede at hende matronen – hende den store kvinde, der var svøbt i et tæppe af sved – havde tænkt sig at køre videre.

Jeg kørte fuldt ud i to timer. Vi var tre, der kørte igennem i to timer. Den ene – min sidemand – sagde tak for idag halvt gennem timen – og jeg smilede lykkeligt for mig selv. For jeg kørte videre.

Faktisk er det eneste sted, jeg alvorligt har ondt i, er min bagdel. Jeg glæder mig til næste uge – når jeg igen kan sidde almindeligt 🙂

Jeg spinner ufortrødent videre på fredag.. Imorgen får jeg, min røv og mit knæ en velfortjent pause.

/ Træning

3 Replies

  1. Sejt! Og jeg må nødvendigvis anbefale dig at investere i et par cykelbukser – du véd, dem der med indbygget pude i r*ven. Det _er_ nødvendigt, især med to timers spinning i træk. For nu du er begyndt på det, så kan du ikke la’ vær’ =o)

  2. Du får ordentlig kørt igennem, lyder skønt. Tak for din kommentar på min blog, den varmede! Rart at høre noget positivt om igangsættelse, det trængte jeg til! Knus!

  3. Dagens tip: pas på med at køre to hold i træk. Især hvis du er nybegynder. Du vil have en tendens til ikke at holde så høj intensitet over begge holdene som du ville kunne gøre på kun et.
    Hvis målet er vægttab, bedre kondition, større iltoptag m.m. så er det klart en fordel at køre små intervaller med høj intensitet – dvs. få pulsen op på maks.
    Hvis du kører i lang tid, vil du typisk ligge på en lavere intensitet, og du vil få mindre ud af det.
    Med kortere intervaller mener jeg noget lignende 30 sek. for fuld skrue, og 20 sek. pause. Alt andet end de lange 20 min. tungt kørsel…
    Dagens søgeord i google er “High Intensity Interval Training” – det er et hi(i)t 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *