Ændrede mål

Ind imellem skal man rette til, hvis man kan mærke, at noget ikke virker optimalt. Og det må jeg tilstå min motion ikke gør. At lave 100% hver dag på uret, gør, at jeg hver eneste dag skal bevæge mig 15 km på cykel eller gå en tur på 4 timer.

Mit ur gik i udu forleden. Og da jeg ikke kunne tælle motionen, kunne jeg vel lige så godt bruge tiden på en velfortjent pause. Og hurtigt opdagede jeg, hvad det gjorde ved mig: At holde en dag, hvor jeg IKKE laver 100%, gav faktisk mere lyst og mod på at lave 100% dagen efter. Kroppen fik lov at slappe af – noget jeg ikke har tilladt den i 1½ år nu.

Så mit mål er hermed rettet til: Jeg skal stadig ramme 100% – men i stedet for dagligt – så skal det nu være i dagligt gennemsnit i løbet af ugen. Så når jeg cykler til retten i Hillerød og tilbage -og dermed opnår 350% på een dag, så er det ok ikke at cykle dagen efter – så længe resultatet, når ugen er gået, er at jeg har begået mere end 100% motion om dagen i gennemsnit.

Det er en hel sær følelse at have dage, hvor jeg ikke skal tænke i at få dyrket motion. Lige nu går jeg bare og glæder mig til cykelturen imorgen. Det bliver omkring 40-45 km ialt – frem og tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *