Gaverne kommer stadig væltende. Det er lidt underligt. Særligt det med, at der kommer gaver fra mennesker, vi ikke kender ret godt. Svigermors veninde – og min mors nabo – som jeg vistnok endda aldrig har mødt – men som kender min datter.

Det varmer meget sådan at blive betænkt fra vid og fjern. Vi fik rigtig mange dejlige gaver til brylluppet. Af nogle enkelte vil jeg nævne: Dyner og dynebetræk fra min mor, et billed af to mennesker, der ser ud i horisonten sammen fra Kristina, Palle, Sanne, Thomas og Dorthe. Adskillige rødvinsglas, champagneglas og hvidvinsglas fra blandt andet min bror og hans dejlige hustru – og ikke mindst fra min arbejdsplads. Fra mit gamle arbejde fik vi en blomst fra min gamle kollega – og der var adskillige af Jans kunder, der betænkte os i store mængder. Vores medbrud og medbrudgom betænkte os med monogram, troldekugle (venskab – mere passende kan det vel ikke blive) og en skum kaffemaskine.

Det er underligt, hvor meget det alligevel kan betyde for een, at der er så mange, der tænker på en. Min indre sol stråler endnu..

Jeg glæder mig til at se, hvor længe man kan leve på sådan en dejlig oplevelse. Om ikke andet, så har min kusine, hendes mand og min mors kusine sørget for, at vi bliver betænkt igen næste år på vores første bryllupsdag – med små sedler og tanker, vores gæster skrev ned under brylluppet.  

/ Bryllup - Jan og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *