Handelsblokade .. hvem vinder mon? Hvem mon taber?

"Danskerne vælger andre feriemål" og "Buy Danish kampagner virker", "De boycutter alligevel ikke" Jeg synes, jeg ser flere og flere tiltag, hvor Danmark fravælger muslimske lande – og dermed frarøver DEM nogle penge. Jeg har ingen ide om handelsbalancen. Hvem køber mest af hvem? Køber Tunesien mere ost, end de tjener på turisme? Jeg ville elske… Continue reading Handelsblokade .. hvem vinder mon? Hvem mon taber?

Mailstorm

Jeg købte faktisk kun bogen, fordi den foregik med udgangspunkt på min gamle arbejdsplads. Jeg tænkte, det ville være sjovt at læse andres måder at se min arbejdsplads på.. men.. jeg fik lagt den fra mig. Det er nu adskillige år siden, jeg købte bogen.   Nu er jeg solgt. Sproget er godt og flydende… Continue reading Mailstorm

Halvvejs..

Det føles faktisk fuldkommen, som da jeg blev 34 år.. eller 23 år for den sags skyld. Men dåbsattesten og flaget på mit kontor, fortæller mig, at jeg idag fylder 35 år. Og nu er det sådan, at min familie ikke ligefrem er kendt for at være dem, der fylder plejehjemmene op. I gennemsnit bliver… Continue reading Halvvejs..

Mig er BAME!

Det var fastelavn idag. Jonathan og Annike skulle ud og rasle – bare lige lidt. Jeg havde købt det sejeste Byggemand Bob outfit til min lille sønne.. "Kom Jonathan – du skal lige have Byggemand Bob bluse på" prøvede jeg. Men Jonathan skulle edder guddødme mig BESTEMT ikke være Byggemand Bob. Det var faktisk først,… Continue reading Mig er BAME!