Køleskabet er fyldt – og jeg er klar

Køleskabet er fyldt – til randen. Og jeg er klar. Så klar. I dag står den på raclette og chokoladefondue – og når de sidste petit four er spist – sådan lidt over midnat, så starter dag 1 i min gave til mig selv. Første dag består af en morgenmad bestående af æg med fløde…

Read more

… som at droppe smøgen

At droppe kulhydraterne ved jeg, fra sidst jeg arbejdede med det, faktisk slet ikke er så svært, når man først er der. For alternativerne er god og lækre – og selv sådan noget som kager og guf er til at komme i nærheden af, bare man finder varianterne uden sukker og mel. Ikke desto mindre…

Read more

At spise er også en social begivenhed

At spise er at leve. Jeg ved ikke, hvem der sagde det først, men faktum er, at mad er langt mere end bare brændstof, der bare skal hældes på motoren. At spise er socialt. At spise, er det vi gør, når vi samme fejrer vores kære – og holder fødselsdag for dem. At spise, er…

Read more

Forberedelser

Mit år med LCHF skal skydes igang på den bedst mulige måde – så jeg har sat til mig at læse. Jeg startede på mit bibliotek og fandt en hel guldgrube af bøger, der bare er til at gå igang med fra en ende af: * Ned i vægt med LCHF – Diana Kaiser *…

Read more

En uddannelse – og et skidt ned af den sociale mobilitetsstige

At rengøringskonens datter kan blive psykolog og at kontanthjælpsmodtagerens søn kan blive læge, er nogen af de ting, vi er stolte over i Danmark. Vi har lige muligheder indenfor uddannelse. Og på papiret er et også rigtig nok. Men at få en af de høje uddannelser på universitetet, kræver et meget højt gennemsnit af de…

Read more