Jeg har gaven klar til mig selv. Og jeg pakker den aller første lille del ud d. 1. januar.

Gaven til mig selv er, at jeg de kommende 365 dage skal leve på LCHF – og dyrke motion dagligt til mit ur siger “100%”
Og jeg glæder mig.

365 dage giver jeg mig selv. Derefter må jeg finde ud af, hvad jeg så vil. Om det er vejen for mig, eller om der findes andre måder, at hjælpe mig selv på.

Min datter brugte 4 år på at få opfyldt sin drøm. Hun kæmpede dag efter dag med målet for øje. Og jeg ved, at meget af den gejst og stædighed, hun kæmpede med, er noget, jeg har givet hende. Så det er også i mig. Min datter nåede i mål – og studerer nu, netop det fag, hun aller helst vil studere. Hun gjorde det. Og hun gør det dag på dag.

Dette, at tabe mig, har været en drøm, jeg har drømt så længe, jeg kan huske. Det har været så vigtig del af mit liv, at nu tager jeg tyren ved hornene. Men ikke med bind for øjnene. Ikke med en forventningen om, at “nu ændrer jeg mit liv fra 1 til 100”. Jeg gør det med udgangspunkt i alt det, jeg har øvet mig på i så mange år.

De sidste 3 år, har jeg cyklet mere og mere. De sidste tre år, har jeg fået “dagens motion” ind under neglene – og gør det – hver eneste dag. Derfor er gaven til mig selv, at jeg vil op på 100% på uret dagligt, nærmere en nedgradering af niveauet, end en opgradering. Det er et overskueligt mål. Noget, der bestemt ligger indenfor rækkevidde.

Og overgangen til LCHF er heller ikke så fremmede, som den kunne være. For 2 år siden tabte jeg mig 16 kg (og tog igen igen alle kiloene på igen) på ideen med low carb. Efter at have tabt efterhånden hele min kropsvægt een gang – i små bidder – og kun for at tage det hele på igen igen, så kan jeg godt mærke, at LowCarb har været langt mere fornuftigt for mig, end noget andet, jeg har forsøgt. Jeg er insulinresistent – og derfor giver ideen om ingen blodskkerændringer rigtig god mening. Ikke bare for min vægt – men i lige så høj grad for min PCO og for alle de øvrige udfordringer, min PCO har givet mig. LowCarb fungerede.. men jeg fik det ikke nok under huden. Nu går jeg skridtet videre – vælger LCHF – i håb om, at det kan blive noget, jeg – om 365 dage – vælger til fremover også.

De 365 dage starter lige om lidt. 1. januar er første dag. Og jeg glæder mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *