Det er noget at et vovestykke, at skulle stille sig op – som overvægtigt og danskerbrun – i en kirke, hvor alle ser efter een i en kridhvid sag af en kjolen. Jeg prøver at eliminerer de værste fælder på min vej. En af de fælder er det med, at være danskerbrun – så idag drog jeg til Nørre Farimagsgade, for at blive malet.

Min veninde var der allerede – og selve "malingen" foregik med en spray. Det er en meget meget underlig fornemmelse af stå der splitter hans jørgen med spredte ben og armene ud til siden, mens kosmeteologen sprayer een. Så lident komplimenterende har jeg vist ikke fremtrådt før – så vidt jeg husker.

Min veninde havde advaret mig om ansigtet. "Det er virkelig ubehageligt" Men jeg synes nu det var som et vindpust i ansigtet.

"Nu skal du tørrer" .. og se det gjorde faktisk ikke situationen bedre, for armene måtte ikke komme ned og rører kroppen. Det er nogle mærkværdige stillinger, jeg fik befundet mig i. Og armene var både lange og tunge, da hun ENDELIG sagde, at "Nu må du godt tage armene ind til siden"

Resultatet er overvældende. Det, der er det bedste, er faktisk, at når jeg ser mig i spejlet, er det ikke "solbrændtheden" jeg lægger mærke til, men mine tænder og mine øjne. De lyser ud af ansigtet. Og det er jo netop det, solbrændthed gør.

Lille minus: Jeg kørte hjem selv- og holdte naturligvis på rattet. Da jeg kom ud af bilen var hele min ene hånd GRØN! Jeg vaskede det forsigtigt af. Jeg må ikke vaske mig i 12 timer – men det, der var i håndfladen tog jeg nu alligevel. Jeg har ikke taget det helt af endnu, da der skulle skrubbes – og nu glæder jeg mig meget til at se, hvordan det er at få af.. Eller om jeg skal give hånd til alle mine gæster iført handske 🙂

 

One Comment

  1. *GG*
    Det er jo igen lige mit “område” hvis du viste hvor mange gange jeg er blevet “malet”. Først et utal af omgange i solariet, så tja, i begyndelsen var det bruncreme over hele kroppen, sådan en special blandet creme, nærmest som skosværte – senere hen fandt jeg et amerikansk produkt som sikkert har været noget lig det du har prøvet i dag – først bliver man grøn og så efter noget tid brun, nydelig farve, som regel “toppede” jeg alligevel op med skocremen – bare for at være sikker. Godt 14 dage efter en konkurrance kom der brunt vand om futterne på mig når jeg tog brusebad, men det var jo også gnubbet godt ind i porrene. Og dækket med et ekstra lag “vaseline” – man skulle jo helst se lækker ud i projektørlyset.
    Glæder mig til at se resultatet på lørdag
    Knus
    Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *