Den har reddet mig som en mare!

Jeg har ikke kunne finde på noget. Min første ide var et akvarium. Jan ELSKER akvarium – og er faktisk havnet i sit nuværende job, pga den kærlighed, men det er en helt anden – og meget lang historie.

Vi har længe vist at vi en dag skal have et akvarium – men det skal ikke være sådan et skoleklasseakvarium. Det skal være et, der pynter i stuen. Eet hvor fiskene kommer til deres ret – og får lov at leve i gode forhold.

Så jeg vandrede til min dyrehandler.

6000,- kr

– og det er vel og mærket med de grimmeste grønne planter – og med 4 gubbier. Så mange penge havde jeg slet ikke forestillet mig at bruge. Det er en tiendedel af vores nye køkken – og hele vores bryllupsrejse. Jeg ved, at de tog ting står meget højere på vores begges ønskeliste, end et akvarium.

Hmm.. død ide.

Så spurgte jeg på www.morsside.dk – og de var da heldigvis hurtige til svar – så nu skal jeg ned og hente Jans morgengave på fredag. Det er en gave han kommer til bruge og være glad for – samtidigt med, at det er en intern joke, som kun han vil forstå umidlbart.. og så har den kostet små 500 kr.

Nøjagtigtig hvad det er – det siger jeg ikke før på søndag 🙂

/ Bryllup - Jan og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *