Vi har lige spist. Da kæresten kom hjem med mad, stod den på nudler. "Uha – der er mange kalorier i" forklarede jeg ham og pegede på varedeklarationen. 270 kalorier pr. 100 gram. stod der. Det er altså ikke meget – når man står med 100 gram nudler i hånden. Nå… 150 gram ville jeg give mig selv – ikke noget festmåltid – men så måtte jeg spise mig mæt i kalkungryden.

 

4 minutter efter var der ikke længere 150 gram nudler i gryden – men 450 gram.

Jeg føler mig som den største fusker- men altså – der kan vel ikke komme flere kalorier i, bare fordi de suger vand – vel? Så jeg spiste lystigt – og nåede min absolutte top ved 110 gram.

 

Så nu sidder jeg og føler mig overstadig mæt – og kan påføre mit kalorieregnskab sølle 341 kalorier for nudlerne..

Mit regnskab er helt i top idag. Een ting er de sølle 1362 kalorier, jeg har indtaget – men jeg har spist 21% fedt og 30% protein… HELT perfekt.

Mon ikke det bliver til en lille mellemmad før sengetid?

/ Vægttab

One Comment

  1. ikk for at være ond, men nu husker du el at regne det fedstof med som du tilbereder maden i, IKK? – Ai je gsynes du klare det rigtig godt, og NEJ der kommer ikke flere kalorier i maden fordi den suger vand, det er lige som med ris – man vejer en dl a – ca 90 g koger den – og vupti vejer den ca 240 g – og der er stadig lige mange kalorier i som før man kogte dem. Lige det kæmpede jeg virkelig bravt med at forklare en pige der gerne ville tabe sig for en hel del år siden:-)
    knus
    Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *