Jeg er kommet SÅ godt i gang med at træne. Det går helt efter planen og jeg er mildest talt stolt af mig selv. Jeg holder ud – og jeg kommer til alle de tider, jeg har aftalt med mig selv, jeg skal komme til.

I aften skal jeg have to timers spinning for første gang. Den gode instruktør er på i aften – og det er vist hans eneste aften, så jeg har booket mig ind på begge hans hold. Min overordnet plan er 5 gange spinning om ugen og styrketræne 5 gange- og med de to spinningstimeri aften – er jeg allerede over halvvejs.

Jeg har faktisk glædet mig til, at kunne "dobbelttræne" at kører mig selv HELT flad.. Og det var min plan også at styrketræne her til formiddag.

 

Men… Nu er er knæ træt. Møj irriterende, når man er ved godt mod, og har lyst til at træne træne træne. Nu køber jeg mig et fint bind – og dropper styrketræningen i dag – og nøjes med de to timers spinning – og så må jeg se om jeg kan klare den. Jeg har alligevel pause med spinning imorgen – så mon ikke mit knæ kan følge med igen med en dags pause?

/ Træning

3 Replies

  1. Jeg siger, Pernille – dit knæ fortæller dig at du skal slappe af. Dit knæ siger; pernille, jeg vil gerne træne og blive bedre, men du farer for hårdt frem. Jeg kan ikke følge med, gisper knæet! Pas på dit knæ, pernille, du har kun det ene! Eller ok, du har to, men kun et på hvert ben. Ikke? Eller?

  2. Jeg hopper med på den vogn! Pas nu på kvæet. I starten anbefaler man faktisk en dags pause til regenerering mellem hver (hård)træning. Muskel opbygningen kommer faktisk af at de bliver nedbrudt, og når de så gendannes, blive de en smule størrer, ligesom en brækket knogle bliver tykkere når den gror sammen. Samtidig skal dine led også styrkes, og det tager længere tid end musklerne. Så ro på. Det ville jo være synd at skulle holde en måneds pause, fordi du har lagt for hårdt ud. Ellers syntes jeg det er sk… flot at du kommer så meget afsted. Sikke en rygrad du har!
    Knus Carina

  3. Jeg vil undlade at gentage julie – bare sige HØRT!!! – det er en af grundende ti lat man skal starte langsomt, søde! – Knæ er iflg min knædoktor det mest komplexe led vi har – jeg troede egentlig det var skulderen, men nej. En dag ved lejlig hed skal jeg gå på hug mens du høre på:-) det lyder som om nogen går på æggeskaller, ikke nogen virkelig dejlig lyd! – jeg bør nu ikke længere træne squats eller benstræk – var ellers så herlig stærk i squats en gang i mine unge dage -150 kg til 90 grader, måske er det det jeg i sin tid gjorde forkert.
    knus
    Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *