Jonathan og jeg trængte til en “mor og søn” dag og jeg havde endelig muligheden for at tage den. Så igår kom endelig dagen, hvor muligheden forelå.

Og hvad gør en ressourcestærk mor med sin søn sådan en dag? Tja – jordens billigste – men også Jonathans absolutte farvoritting.

Vi tog toget.

Og jeg mener ikke vi tog toget ind til København for at …

Nope: Vi tog toget!

Først tog vi toget til Københavns hovedbanegård. Der så vi på modeltog for en 20’er . Herefter tog vi toget til Nørreport, hvor vi skiftede til Metro – og nu bliver det lidt tåget – men jeg mener vi tog til Christianshavn. Metroen tilbage. (Behøver jeg nævne, at min søn med stor flid og ihærdighed naturligvis sad forrest og STYREDE metroen!!) Og se – nu kan jeg så ikke huske, i hvilken rækkefølge metro og s-tog tog hinanden. Vi endte vel hjemme adskillige timer senere.

Da vi endelig kom hjem – 8 togture senere – var Jonathan lykkelig. Jeg var lettere køresyg – men hvad gør man ikke?

Det bliver ikke billigere. Jeg har månedskort, fordi jeg skal med toget for at komme på arbejde. Det kostede mig ikke en krone at kaste sig fra togstamme til togstamme, fra station til station.

Og succesraten var så stor, at Jonathan plagede som besat idag – og sørme om jeg ikke gav mig. Idag nåede vi 8 tog – og en dobbeldækkerbus (og her styrede Jonathan naturligvis også bussen fra 1. sal) Og nu – efter 5 timers konstant tog og busture – sidder Jonathan på sit værelse .. og leger TOG.

/ Min søns udvikling

3 Replies

  1. Har vist læst for meget med her på siden…. for jeg var da slet ikke i tvivl om hvordan mor og søn havde spenderet dagen 🙂
    Lyder som et par hyggelige dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *