Vi blev 8 juleaften. Flæskestegen var som altid mør og lækker, anden som altid lidt mere kedelig – og sovsen var som altid alt alt for fed.

Mandlen var forsvundet i risalamande så gaven tager vi med 2. juledag ud til mormor, når vi skal spise videre der.

Gaveregnen til Storesøster og Jonathan være nærmest uendelige. Jonathan fik først et hammerbræt med 4 bolde og en hammer. Den fik han så den næste time til at gå med – og ligegyldigt hvilket spændende objekt, vi ellers kunne finde frem til ham, så vendte han hele tiden tilbage til kuglerne…

Indtil traktoren kom på banen.. EN lille grøn traktor fra storesøster – med lad. Alle juledukkerne kom på ladet – og så gik den vilde tur ellers rundt.

Ingen af de gaver, jeg gav ham (flexibane og megablokstog med Peter Plys) kom nogensinde i funktion – og det var samme skæbne adskillige andre af hans gaver fik. Han får nogle meget lange dage de næste par dage efterhånden som det går op for ham, hvad der ligger foran ham af legetøj og godter. Moren gnækkede velfornøjet over den lille bunke tøj, der hobede sig op – og som knægten i sit vilde traktorridt heller ikke ænsede.

Storesøster var mere cool. Det blev til lavalampe, diskokugle, MyScene dukker (3 stykker ialt) Bratz og HappyFamily. WebCam (som det absolutte vigtigste) og tøj, varmepude, smykker og spil i stor stil. Alt er testet og afprøvet. Mormor og mor brugte alene 1½ time på at befri diverse dukker fra metaltråde og sytråd. Ìndimellem skulle man tro fabrikanten helst så, man aldrig fik gang i legetøjet.

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *