Mit første indlæg i et nyt forum. Jeg har skrevet på NetDoktor nu i over 2 år – og har været glad for min dagbog, der beskrev mine børn – og min families liv generelt. Men der gik hønsegård i NetDoktor – og med mulighed for selv at definerer udseende mv på min webblog – ja så er jeg altså endt her.

Min søn Jonathan er i dag 17 måneder gammel. Min datter Annike er lige blevet 9 år. Jeg har skrevet dagbog fra Jonathan kun var tanken til en ært i mine mave – og for at vise, hvem jeg er – og hvordan jeg skriver, lægger jeg en række indlæg på, der fortæller historien frem til i dag.

 

Mange hilsner

Pernille

/ Me myself and I

2 Replies

  1. Dejligt at læse. Sidder selv med en “ært” i maven, som slet ikke er så lille længere…!! (termin 1. januar), hvilket gør det ekstra fornøjeligt at følge med.

  2. Hej Pernille
    Jeg har fået dette link fra julie_a, som uden at vide har gættet helt rigtigt med, at jeg var læser af din dagbog. Jeg har været 100% på sidelinien, men jeg synes ikke, at jeg vil følge med over i dit mere private forum uden at præsentere mig og sige, at jeg er her.
    På ND hedder jeg karin3 og holder til i gruppen Dec.03. Jeg har en søn, Gustav, på knapt 4 år og en datter, Ida på godt 10 måneder, og jeg glæder mig til fortsat at følge dig og din familie, for jeg synes, at du skriver nogle skønne indlæg 🙂
    Gode hilsner
    Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *