Min datter har meget længe ligget i vores spisestue og bredt sig – fordi hendes eget værelse var under renovation. Først ville vi bare tapeserer og male værelset – så faldt loftet med ned, da vi tog tapeten af – og da tapeten var helt af, var der svamp i lystige mængder indenunder. Derudover havde vi en drøm om at få flyttet en radiator, der fyldte en meget stor del af den ene væg, ned under vinduet.

Hun flyttede ud i november – og til at starte med, var det RENT svir. Hun nød at hun kunne ligge lige i orkanens øje og se tv. Vi er nemlig alle sammen i spisestuen – nærmest hele tiden. Det er her, der er værksted, spisebord og computer ikke mindst. Og altså fra november en seng og et ekstra tv.

Men tiden gik. De håndværkere, der skulle se på tingene, dukkede ikke op – eller også dukkede de op, og forklarede, at de altså kun kunne blive ½ time.. Og så kunne vi så undre os over hvorfor de overhovedet kom, når det nu tager 1½ time at sætte en radiator på.

Svampen blev meldt til ejendomskontoret. Og der kom 5 mand høj og kiggede på skaderne. Der var ikke grænser for, hvor vidtrækkende de var. Det var noget med, at vi har fået skiftet taget – og man formodede at svampeskaderne er opstået af den årsag. Derfor er det pludselig en erstatningssag mellem byggefirmaet og vores boligselskab. 5 mand høj forklarede i høje toner, at det sørme ikke så godt ud. Ugen efter, da vicecærten kom alene – var skaden pludselig af langt mindre væsentlig karakter. Vi skulle bare bruge noget fugtspærre – og selvom det rent faktisk regnede indenfor – p.g.a. fugten, så var der ingen grund til affugtning. Den besked blev vi en smule matte over. Vi kunne godt lugte, at al vores hårde arbejde, ville ende i endnu en svampeskade.

Til sidst kom der en maler – og hvilken maler. Han havde været med rundt som een af de 5 eksperter – og han mente altså at boligselskabet ikke kunne være bekendt at efterlade os med så stort et arbejde. Svampen var jo ikke vores fejl – på nogen måde og derfor var det vel heller ikke rimeligt at vi skulle ofre så store summer samt så meget arbejde på det. Det fik han overbevist vores ejendomsmester (der iøvrigt er en ganske flinker fyr) om at det da ikke var rimeligt. Så to dage dukkede malermesteren op på vores adresse – og vupti – så havde han ordnet loftet og og vægge. Tilbage var kun malingen!

Enden på det hele er blevet, at radiatoren er flyttet og udskiftet til 1) Enn der virker 2) En mindre model. Og fordi de var så lang tid om det, endte ejendomsmesteren på, at vi slet ikke skulle betale. (Vi havde blandt andet 4 dage, hvor vi skulle være hjemme, fordi VVS mændene ville komme – de kom bare ikke – og de ringede ikke og sagde, de ikke kom.. Fedt at sidde der og glo) og vores engel af en maler, sørgede for resten af rummet. Tilbage kom vi til at betale for en bøtte blå maling.

Og igår var der rejsegilde. Der mangler stadig alle de "ungpigemøbler" hun skal have – men nu er værelset der – sengen er der – og de møbler, der skal blive, står der nu. Idag kommer min mor med nyt sengetøj (der får sengen til at fungerer som sofa) og nye matchende puder… Så der er en glad pige, der vågnede op, da det passede hende imorgen – i stedent for når lillebror hiver hende i næsen.

Det er første gang i umindelige tider, jeg kan huske, vi var har været snot-heldige !! (- og vi synes faktisk vi har fortjent det)

/ Min datters udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *