I dag er der noget med Jonathan. Ikke nødvendigvis noget dårligt,- men noget. Jeg kan mærke det på ham. Og prøv så ikke at spørge mig, hvordan jeg kan det – for det kan jeg ikke forklare.

Han er en lille smule mere irritabel idag end han plejer at være – men ikke mere end noget, der kan forklares med en dårlig dag – og selv babyer kan vel have en dårlig dag. Han har også haft andre dage, hvor han er irritabel – uden jeg har haft denne fornemmelse – denne følelse..

Men Jonathan fortæller mig noget idag.. Der er noget idag, der ikke er som det var igår. Eneste problem er, at de manglende ord, gør det svært at sætte en specifik finger på, nøjagtigt HVAD det er.

Jeg er dybt facineret af det faktum, at jeg vitterligt helt inde i min mave kan mærke det. Og endnu mere fascineret af, at min kæreste også kan mærke det på ham. Der ER noget, der ikke var, som det var igår.

Vi har så tænkt alverdens tanker. Det er ikke sådan en "Jeg er syg" fornemmelse.. Det er han alligevel al for tilpas til. Det er mere a al… "Nu har jeg nye behov .. lyst til noget nyt" ..

Jeg startede med at give ham grød til morgen. Jeg har ingen ide om, om det var det, der var galt – at hans sultmønster han ændret sig – at han bare havde behov for lidt "beton" i maven,- fremfor min minimælk. Det virkede lidt,- men jeg føler ikke, jeg fik svaret på, om det var det eller ej.

Kæresten taler om, at det kunne være tænder.. Det kan han også have ret i. Lige nu f.eks. hænger der en størrer ballon af spyt ud af munden på knægten – men det kan på den anden side også være fordi han hygger sig med at ligge og lave pruttelyde.

Det er en fantastisk følelse, at jeg kan mærke så lille en forandring på min søn.. Det føles, som en gave,- fordi man er tæt på.. men hvor ville det dog hjælpe, hvis jeg fandt ud af, HVAD beskeden handler om 🙂

/ Min søns skridt i livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *