Det er allerede blevet tid til at lægge tøj i kælderen igen. *snøft* min lille Jonathan er slet ikke så lille mere.

Det gik først op for mig, at han var vokset, da de bukser, Jonathan fik af farmor i størrelse 56 pludselig viste sig at være shorts – og ikke lange bukser, som vi ellers troede det var.

Derefter var det body'en, der blev MEGET strakt – og ikke nok med det – det var lige før, stoffet bukkede det stakkels barn sammen. Det brokkede han sig naturligvis over, så jeg fandt den næste størrelse frem. Det var dejligt, kunne jeg se på Jonathan.. Den sad også noget mere løst og rart (også her i sommeren – det er ikke så fedt med noget, der bare sidder det mindste stramt) Og så var det, jeg opdagede, at det var størrelse 70 !! Mit lille myr bruger størrelse 70 i undertøj.

Heldigvis har jeg lidt tilvænningstid endnu, for han kan ikke passe størrelse 70 i andre ting end body'en. Han nærmest druknede, da jeg prøvede at give ham en størrelse 70 sparkedragt på..

Den sidste ting var bleerne. Det er et par dage siden (for at sige det mildt) at de hed "New Born" Nu hedder de "Midi 3-6 kilo" men dem kan jeg også mærke – de holder ikke ret lang tid mere – så skal vi endnu en størrelse op. Se det er jo fint nok, for den næste størrelse bleer kan man få på tilbud..

I onsdags var jeg så til sundhedsplejesken. Vi har sådan noget "åben sundhedsplejeske" hver 14. dage. Jonathan er nu 62 centimeter lang – og han vejer 6 kilo. Siden fødslen har Jonathan taget 2290 gram på og han er vokset 9 cm.

Det er kun Jonathans mor, der har svært ved at forholde sig til det faktum, at børn vokser og bliver størrer.. At det er ligesom hele pointen.

/ Min søns skridt i livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *