Eftersom jeg har PCO, har jeg været meget voldsomt plaget af acne – eller bumser på rent danske gennem de sidste tre år – egentligt altid,- men de sidste tre år er det eksploderet.

For lidt over et år siden var jeg til hudlægen. Hun gav mig noget stærkt creme og nogle hormonpiller, der skulle ændre acnefremkomsten. Det hjalp også, men da jeg blev gravid, smed jeg naturligvis pillerne ud. (Hvilket jeg også havde fået besked på at hudlægen i sin tid) – lige sådan er jeg også holdt HELT op med at bruge cremen, da det er noget kras noget.

Jeg er ikke sart og bestemt heller ikke synderlig forfængelig. Dertil kommer, at jeg er ultra lykkelig over at jeg er blevet gravid, så jeg var parat til at “finde” mig i hvad som helst m.h.t. acne men….

Min datter løb rundt og sang “Rudolf med den røde tud” hele julen. Min næse kunne lyse i mørke tilsidst – og uanset hvor lidt forfængelig man er,- så begynder det altså at gå een på, i længden. (Problemet med acne blev bare værrer og værrer)

Inden jeg blev gravid, prøvede jeg ellers selv at gå til kosmeteolog, der skulle råde mig til at købe en creme. Jeg fik anbefalet ialt 5 som jeg fik prøver på – og den ene fik ligefrem min hud til at slå helt ud – de andre havde inden effekt. Så det med at købe dyre cremer, havde jeg sådan set opgivet. Jeg gider ikke bruge 400-500 kr på noget, der ikke virker.

Så var det jeg fik spat i onsdags efter jeg var blevet scannet – og i mit spattilfælde dukkede der en matas op på min vej. Der gik jeg ind og sagde til den første ekspedient, at det, der fik min næse til at lyse i mørke, var bumser, og hvad de havde, der kunne afhjalpe det.. Nu ville jeg prøve igen – for lægeligt KAN jeg ikke hjælpes før efter fødslen så vidt jeg har forstået – og jeg har ikke lyst til at være een omvandrende bums indtil min fødsel. (hvilket jeg er tæt på at være nu)

Den søde ekspedient gav mig det råd at bruge mærket “Origins”. Jeg købte en maske og en dagcreme og kom af med det “smålige” beløb af 360,- kr. Jeg fik desuden prøver med af to andre produkter,- en tonic og en et eller anden renseprodukt – som alt i alt ville give omkring samme beløb. Altså alt i alt en løsning til 720 kr – og så var jeg bare igang. Jeg følte mig allerede småsnydt på vejen ud af butikken.

DET HAR HJULPET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min næse er ikke længere rød,- den er næsten hudfarvet – dog skaller den (hvilket er LANGT bedre, end hvordan den så ud for en uge siden). Husk på, jeg har kun brugt produkterne onsdag, torsdag, fredag og lørdag – og der er en KÆMPE forskel!

Nu er jeg helt vild. Nu vil jeg have flere af produkterne.

Produkterne virker så godt, at jeg er helt bange for, at der er hormoner eller noget lignende i,- men dertil er der kun at sige, at Origins målsætning er “Bevaring af Jorde, dyrelivet og miljøet” – og har man den holdning, propper man vel næppe hormoner i den creme, der ellers består af alger, kamfer og tang.

 

/ ..sagde hunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *