Det er kærestens fødselsdag idag. Fejret med det fine morgenbord med gave og fyrværkeri (hvilket er hans store passion) – derud over har vi valgt at “glemme” fødselsdagen – og det er næsten ikke til at holde ud at skulle have gæster og flødeskum nu.

Jeg har fået en bog om Sushi i fødselsdag – og da jeg var til diætist lige før jul, fik jeg afvide, at hvis jeg bare spiste mine vitaminer, kalk og jern, så måtte jeg spise, som det passer mig – sagt på en anden måde – jeg må spise lige så “få” kalorier, jeg har lyst til – naturligvis indenfor naturlige og fornuftige grænser. (Jeg kunne aldrig drømme om at sulte mig selv, da det er det MODSATTE af, at kunne tabe sig.. Man smadre bare sin krop)

Første omgang bliver 2200 kalorier – indtil jeg kommer igang med at cykle igen – så kommer den op på 2500. Derved er der mere end rigligt at give af – og så burde jeg kunne holde min nuværende vægt resten af graviditeten. Jeg fandt ud af inden jeg blev gravid, at jeg forbruger ca. 3000 kalorier, når jeg cykler 3-4 gange om ugen. Altså er der et lille underskud i kalorier – hvilket gerne skulle svare til det, jeg “ellers ville have taget på” – hvorved jeg kan holde vægten. Naturligvis er de sunde madvarer vigtige i forhold til at spise “få kalorier” – og så kommer vi til Sushi… Uha hvor jeg glæder mig til at afprøve opskrifterne i bogen. Netop sushi er min livret – samtidigt med at det er det mest fedtfattige og kalorielette, man kan lave “festmæssigt” – hvilket er skønt.

Jeg er SÅ træt af flæskesteg, and, sovs, julefrokoster og nougat. Gudskelov fik jeg foræret resten af vores chokolade til smågaver anden juledag – hvilket medfører, at det eneste slik vi har, er den frugt, der er tilbage… SKØNT.

Jeg har nu ikke engang taget på i julen, for jeg har virkelig spist fornuftigt. Da jeg tabte mig for de der 3 år siden nu,- da fandt jeg ud af, at man faktisk nyder maden meget mere, hvis man IKKE over-æder – hvorfor jeg så IKKE har overædt (som alle andre ellers har)

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *