Kvalmen er kommet igen. Og faktisk kraftigere end den har været før. Vi havde ikke corn-flakes nok derhjemme, så jeg besluttede mig til at købe brød med på jobbet og så spise morgenmad der,- men det bliver vist de andre, der skal spise. Jeg har ikke den store appetit.

Kvalmen er taget til over dagen.. og maven summer med, så spørgsmålet er nu, om det overhovedet har noget med min graviditet at gøre.. Jubii.. at blive syg d. 18. Hvor herligt 🙁

Et par dage uden appetit ville faktisk være rart, for jeg er godt nok stor. Jeg er ialt oppe på en vægtforøgelse på nuværende tidspunkt på 8 kilo.

Julen bekommer os vel i år. Jeg er flad – helt flad energimæssigt. Jeg trænger til at slappe af… Hvilket vi jo alle sammen gør i den grad i julen 😉

Datteren er ved godt mod og holder sit første "pyjamasparty" på fredag.. hvor der indtil videre kommer 2 veninder. Vi mangler at få svar fra een. Det skal nok blive hyggeligt. Men det betyde også, at jeg ikke får sovet, for jeg ved, når klokken bliver 23 – 24 så er der een af de små gæster, der gerne ser mig ligge ved siden af – hvis hun skal have lukket et øje.. Men så kan jeg jo bare tage revanche dagen efter.

Min datter magtede meget dårligt sin børnefødselsdag. Hun havde alle disse planer på forhånd, og da dagen så oprendte, så var ungerne hele tiden over alle bjerge. Da min datter havde planlagt "lakridssnørebåndsspisning på tid" ville pigerne heller danse og da vi spiste ville drengene også høre musik. Sådan er det jo, når der er mange mennesker samlet, – alle kan ikke følge en snorlige plan, hvilket skuffede min datter i den grad.

At magte 2-3 veninder er en anden sag. Der kan man lege mere frit – og der er mere ro. Man kan bedre følge med i alt på een gang. (Jeg er HELT sikker på, de nok skal larme igennem alligevel) Min datter kan lave flere planer m.h.t. hvordan tingene skal gøres.. f.eks. skal vi have pandekager til aftensmad,- og de skal alle sammen sove i stuen foran tv'et. (Hvilket belejligt nok er lige ved siden af vores soveværelse)Jeg glæder mig meget til at se, hvordan hun tackler den "gruppe".

/ Graviditet, Min datters udvikling

One Comment

  1. Ja du har helt Ret Min datter har også snart fødselsdag og hun ville gerne holde en kæmpe fest men så forslog jeg hende et pyjamasparty og du har helt ret med hensyn til at planerne aldrig går og sådan noget, sidst jeg holdte en fest for min datter det blev det rene kæres der var en pige der begyndte at slå på de andre piger og på mig og min søster fordi hun ikke fik sin vilje så jeg sendte hende ind på mit værelse og der kunne hun sidde indtil hendes forældre kom min datter var dog lidt ked af at hun ødelagde det men det blev godt nok til sidst, men tak for din inspiration MVH : Lina Elizabet M.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *