Når jeg laver for meget, sætter det sig i min numse, som sådan en udefinerbar smerte, der ikke er til at komme af med. Resultatet er en yderst underholdende gang. Heldigvis kunne mine dejlige veninde fortælle, at det IKKE er bækkenbunden, som jeg ellers er så bange for,- men at det "bare" er en eller anden nerve, der kommer i klemme. Løsningen er simpel – jeg skal ikke overanstrenges på den måde. (Stå for meget op.. stresses m.v)

En anden måde at tackle stress på er at motionerer, og nu KAN jeg altså ikke holde ud at sidde stille længere – jeg SKAL igen igen. Det er nu 1,5 måned siden, jeg opgav min elskede cykeltur – og det koster på kiloene og på konditionen. Øvøv .. Jeg har fundet nogle videoer med Bircow, der måske kan hjælpe mig. Hende plejer jeg at være god til at følge.

Babyen fylder mere og mere,- men jeg tager også ret hurtigt på i øjeblikket. Jeg er begyndt at glæde mig ret alvorligt, til at jeg skal til diætist – for sådan som tingene udvikler sig nu, så kan jeg da starte forfra med at tabe mig, når jeg engang har født.. Og det vil jeg altså bare ikke !!!

– og så er jeg begyndt at have kvalme igen ??

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *