Jeg har brugt flickr længe – som stedet, hvor jeg lægger de billeder ind, jeg gerne vil have på nettet – men forleden kom der pludselig en advarsel.. Nu ville de første billeder blive skjult, efterhånden som jeg kom nye på, fordi jeg havde brugt mine gratis billeder op.

Jeg besluttede mig egentligt ret hurtigt for, at så måtte jeg jo have en pro-account.

Og vupti har jeg FRI adgang til at lægge billeder og videoklip op. Så nu har jeg fået travlt.. Jeg har nu besluttet mig for, at flickr.com kommer til at fungere som mit fjernlager af billeder.

Fordelen er, at een ting, er at jeg kan sikre alle mine billeder – men jeg kan også lade andre få adgang til dem – og dermed kan jeg skjule de billeder, der er helt private – for alle andre end dem, for hvem billederne måtte være relevante.

Men hvor tager det dog lang tid at loade 20 års billeder op.

/ Forbrugererfaringer

4 Replies

  1. Hold op et arbejde…..
    Den med ikke at have mere plads – den oplevede jeg også hos Flickr…
    BTW hvordan går det med Fullrate??? Er det stadigvæk godt??? Vi overvejer nemlig om det er det vi skal gøre…. for vi bruger altså ikke vores fastnet – betaler bare for vores abonnement – og så er prisen for bredbåndet altså under vores nuværende…. Så en lille opdate ville være skønt 🙂
    PLEASE….

  2. Jeg har ikke så meget som 1 klage på fullrate.
    Vi har een gang oplevet, at telefonen var “lidt død i det” – men med gratis telefoni kan jeg godt leve med en times telefondødhed i løbet af adskillige måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *