Den var sød – hendes chokoladejulekalender. Knægten havde fået en chokoladekalender med spiderman – og bare fordi man er blevet 12 år, skal man jo ikke snydes.

Det er bare lidt svært – for pigebarnet er mildest talt ikke til Barbie.. nok nærmere lidt wanna-be-punk-agtig .. hvis vi nu skal være ærlige .. og det var alligevel noget at et kunststykke at finde frem til en chokoladekalender, hun ville være bekendt at have på værelset i den måned, den nu skal være der.

Jeg fandt een. Det var med små hunde, der lavede alverdens numre. Sød – rigtig sød – og den fandt også i hendes smag. Hun kunne godt lide alle de små sjovt tegnede hunde.

“Chokoladen smager altså ikke godt” konstaterede hun allerede første december. “Nej, der gør sådan noget chokolade jo ikke” svarede jeg hende – og begyndte med et længere fordrag om “vekao” og “snyd”. Ikke desto mindre var chokoladen altså ikke bedre, end at pigebarnet slet ikke gider spise sin kalender i år, hvilket alligevel er usædvanligt. Men hvad søren.. måske hun var ved at udvikle lidt smag?

Igår havde Jonathan så spist alle sine spidermanchokolader og tiggede igen igen om at få endnu en låge åbnet.. “Du må godt få mine” forklarede min datter ham – og satte ham dermed i udsigt, at han kunne gufle 13 stykker ekstra chokolade.

“Øhh, vent lidt” fik jeg sagt, da jeg fik kalenderen i hånden og fik set nærmere på den. “Det kan godt være, der er en forklaring på, hvorfor chokoladen ikke smager så godt”.

Og dermed pegede jeg på teksten med røde bogstaver øverst på kalenderen. “Aventskalender til hunde”.

Hold OP hvor vi fik grinet. Der er MANGE varianer af morsomheder, forbundet med, at en mor forære sin datter hundechokolade.

6 Replies

  1. HaHA, den var sku go!!! – Her spiser vi altså kun én chokolade om dagen – meget omhyggelige er vi;-) i år har vi så været heldige at score en HEL chokoladekalender i Irma, de må ha haft nogen til overs, godt nok den 11/12 – så lige den dag var der jo lidt ekstra at tage af – og så har vi jo også to om dagen pludselig. Men stadigvæk – kun en luge pr kalender om dagen.

  2. HA HA HA, jeg VIDSTE det skete for nogen, men troede egentlig mest det var ældre mor/farmødre der ikke kunne finde ud af at læse.
    Herhjemme var manden til julefrokost den 30. november, så i sin tømmermandståger den 1. havde han sagt “spis bare løs” til ungerne. De havde så nået at indtage omkring 8 stykker hver, da krævinden stod op. Kæft jeg blev underlig, og begyndte en længere forelæsning for ungerne om EEN om dagen, hvortil de svarede “jamen far sagde spis bare løs”. Da det så gik op for dem at der så ville være dage de ingenting fik, blev manden min angrebet med et tudende “jamen faaaaaaaaaarrrrrrr du sagde vi bare skulle spise løs”.
    Næste år kan de få en pind og et tøndebånd.

  3. HA HA hvor var han da bare for sød. Det var næsten synd at hans opfindsomhed ikke gav pote.
    Herhjemme har de fået playmobilkalendere, og de hænger oppe i toppen af vinduesrammen, men det er nu mest pga. Adrian der slikker og spiser ALT hvad han kommer i nærheden af 😀

  4. *LOL* Det er den bedste, jeg har hørt længe. Jeg har godt nok set julekalendere til hunde (jaja, jeg indrømmer, at jeg også har haft købt et par stykker gennem tiden) – men dem var der dog hundekiks i – ikke chokolade.
    Din datter har helt ret i, at hundechokolade ikke smager særlig godt. Men jeg vil faktisk hævde, at det er på højde med den parodi på “flødechokolade”, de putter i chokoladekalendrene til børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *