Det er store fødselsdagsdag idag. Ballonerne er pustet op – og flagene fejre vores datter, der imorgen bliver 12 år. For første gang nogensinde er Jonathan indviet i, hvad storesøster skal have i fødselsdagsgave -og det har været meget svært for ham ikke at måtte afleverer gaven. Han glæder sig vist mere end hun gør.

Det er først imorgen hun har fødselsdag – så det er også først imorgen hun skal have sin gave. Desuden kommer der overnattende gæster idag – så hun får først sin gave, når gæsterne er gået.

Det har Jonathan MEGET svært ved.

Så da Jonathan fandt en nissehue blandt flag og balloner var han hurtig. “Den vil jeg have på, mor” forklarede han. Jeg stod med albuer og knæ i flag, vindruer og engangsservice – så jeg hjalp ham hurtigt og tænkte ikke mere over det.

Før to minutter senere, da han kommer og siger “Hvor er gaven?” “Jamen” forklarer jeg “den er jo først til imorgen.” NU bliver Jonathan sur..

“Jeg er NISSE … og NISSER GIR GAVER” konkluderer han vredt, mens han KASTER nissehuen af sig – og jeg står og smiler ned i mit forklæde.

/ Min søns anekdoter

2 Replies

  1. Tillykke med A ! Jeg håber I havde en dejlig fødselsdag – og må vi høre hvad der var i den hemmelige gave ?!
    Vi har jo også fejret fødselsdag X 2 som du ved 🙂
    Kh Katja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *