.. synes tendensen at være i store firmaer idag. Post Danmark har været baneførende i mange år – “STOR NYHED.. STOR KVALITETSFORBEDRING”. Et brev fra Posten, der starter sådan, er helt sikkert noget med, at vi nu skal til at betale 500 kr, for det, der igår var gratis – og så skal vi så ovenikøbet accepterer, at kvaliteten bliver mærkbart dårligere.

Nu har DSB så overtaget strategien. Overalt toner Harry frem med flotte nye farver i håret. “Nu tog hver 10 min.” proklamerer han. Og det ser alt sammen rigtig godt ud.

Jeg fik læst den nye køreplan igår. I forvejen var der 10 minutters drift fra min station – så det kommer der ikke til at ændres på.

Tilgengæld kommer det til at tage 5 minutter mere at komme indtil byen, fordi hurtigtogene nu ikke længere eksisterer – og hvor man før havde en klar fornemmelse af, at H togene oftes kørte – men at H+ kunne være ustabil, så har man på mandag INGEN jordisk chance for at vide, om det er toget med afgang 9, 19 eller 29, der ikke kører.

Desuden har de så fjernet et tog fra strækningen, så der nu kører 6 tog med retning mod Buddinge – mod i dag 9 toge.

Forbedring.. Ok – så siger vi det.

/ Forbrugererfaringer

7 Replies

  1. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at grine, da jeg læste dette og sidste indlæg. Hvor er det typisk, at vi snyder dem lidt de små lemmings, de opdager det aldrig.
    Sikke en hyggelig blok du har, kan du have en god weekend.
    Venligst bruunp

  2. HaHa – det gælder bare om at pakke det ind på den rette måde :o) – men det er jo tarveligt at du lurer dem – det var skam ikke meningen!!

  3. hehe sjovt du nævner det…
    I fredags da min kæreste skulle på job ringer han hjem og fortæller at linie H ikke længere kommer til at køre hele vejen ud til os, men at vi i stedet for får linie A og Bx…
    Jeg troede seriøst han tog pis på mig.
    Nu havde jeg endelig (efter 17 år i den samme by) lært hvad tider togene kører på samt hvilket tog jeg skulle med hjem fra Kbh.
    Nu kan jeg starte forfra!!…. iiiiihhhhh
    //Trine

  4. 10 minuter mellem togene lyder helt fint, men på min strækning betyder det rent faktisk færre afgang. Og siden i mandags har jeg måttet stå op hele vejen til Vanløse for togene er så proppet. Men jeg forvente da ikke andet fra DSB efterhånden 🙁 Jeg vil ønske jeg ikke behøve bruge dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *