Min datter har længe chattet med en yndig rødhåret pige fra jylland – og imorgen er så den store dag, hvor de skal se hinanden “live” .. helt uden ledninger og kameraer. Imorgen skal de løbe rundet ved siden af hinanden og lege.

Vi er sat stævne på en campingplads på Fyn. Reelt regner vi med, at piger bliver introduceret for hinanden, mens forældrene lige siger hej – hvorefter Jonathan, far og mor går i den anden retning – og lader pigerne lege, som det nu passer dem. Hun bliver udstyret med mobiltelefon – og naturligvis håber vi at møde ungerne indimellem – så vi kan se, om de har det godt.

Pigerne er meget bevidste om, at NU skal det være. Kufferten, er næsten allerede pakket – og adskillige af objekterne i kufferten, er aftalt på forhånd. Der skal byttes Diddle og ordnes alverdens andre ting.

Jeg glæder mig meget til at se, hvordan det går. Og jeg glæder mig til at give min datter fornemmelsen af, at man på en tryg og god måde kan lære hinanden at kende “in real life” – mens mor og far (gange to) diskret er i baggrunden. Jeg håber på, at min datter – også ved kommende netveninder – vil stole på, at vi vil lade hende mødes med dem under trygge rammer og at jeg dermed slipper for at bekymre mig om, at hun møder mennesker fra nettet, uden at fortælle os om det – og uden sikkerhedsnet.

Mht til netop denne lille chatveninde – så er jeg slet ikke i tvivl om, hvem hun er. De har brugt TIMER foran hver sit kamera – og de har talt i telefon undervejs – ligesom jeg også har talt med hendes forældre.

/ Min datters udvikling

One Comment

  1. Det lyder som en god måde at gøre det på – jeg håber hun får en god oplevelse og at hun med tiden får lige så gode venskaber ud af sine net-veninder som jeg har fået via samme ip adresse i Nordsjælland :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *