Det er lidt utroligt, hvad den gode samvittighed kan gøre ved eens humør.. og ens selvfølelse.

Det er en rar fornemmelse, at være klar over, at jeg dyrker motion nok i det daglige. Der har været LANGE tider, hvor det ikke har været tilfældet – men nu er den der igen.. Og jeg indhenter ligefrem noget af det forsømte (kan man det?)

Egentligt undrer det mig lidt, at folk synes, at det er så ekstraordinært, at cykle en time hver morgen. Jo flere gange, jeg cykler turen, desto mindre forstår jeg det. Naturligvis er der det med, at man sveder og skal skifte tøj. Men det betyder jo reelt ingen ting. Det tager 5 minutter – 10 minutter – når man kommer frem.

Selve tiden er nogenlunde den samme, som hvis jeg tog toget – hvis man regner ventetid og overskudstid med. Normalt tager jeg hjemmefra kl. 8:05 – for at nå toget 8:11. Så er jeg på mit arbejde ca. 14 minutter før jeg skal være det.

Cykler jeg hjemmefra kl. 8:05 – så er jeg på arbejde 9:00 (som er min mødetid)

Men jeg kan godt huske det fra alle de andre gange: Når man er kommet igang tænker man “Hvorfor i alverden gjorde jeg ikke dette noget før” – og når man IKKE er igang, virker projektet uoverskueligt og uopnåeligt.

Mit næste må er, at cykle hjem indimellem. Cykle på arbejde HVER dag – og så cykle hjem een dag. Meenn.. nu skal jeg lige rigtig ind i vanen, før jeg laver alt for meget om.

/ Træning

5 Replies

  1. Du har en god pointe! Jeg kender ingen, der stiller spørgsmålstegn ved at sidde og lumre i en bil en time hver vej – men når det kommer til i stedet at bruge den samme tid på noget så sundt som at cykle, er det lige før, man skal udstilles på Nationalmuseet i Brede 😉

  2. …Nej, du kan ikke indhente det forsømte, det er fortabt, men ganske sikkert ikke forspildt…
    -alt foregår i det nu du oplever,og det er godt at høre, at du oplever det godt…
    Jeg har har lidt længere på job end du, men havde jeg en cykel, ville den blive derhjemme.!!!
    Tillyke med din nye cykel.

  3. Det ER dejligt at cykle, ingen tvivl om det – især i dette dejlige vejr vi har nu, regn går også – men blæst er SKOD. Det bedste ved motion er virkelig fornemmelsen bagefter hvor man har det godt, er frisk og overskudsagtig.

  4. Jeg kan også prale af at cykle til arbejde – og hjem igen 😉 Men længden/tiden er vist ikke noget at prale af… 3,5 km og 12 minutter 2 gange om dagen.
    Det hele tæller, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *