Jonathan var kun lige kommet ind af døren, da vi skulle lave madpakken. Han kom op på bordet – og blev bevæbnet med agurk og madkasse.

Jeg synes jeg smurte og smurte – og det fyldte bare ingen ting. Efterhånden fandt jeg ud af hvorfor. Lige så hurtigt, som jeg skar agurkestænger, slugte Jonathan dem. Han hyggede sig gevaldigt med at sidde og grovspise alt hvad jeg tog frem til ham.

På den måde forsvandt en æske rosiner, en halv agurk, en halv fiskefrikadelle og et helt æg. Og det var selvom mormor påstod han havde spist godt til aftensmad 🙂

Men Jonathans madpakke BLEV færdig. Det blev til 6 kvarte – og en masse ekstra. Fladbrød med æggesalat, rosiner, vindruer og agurk – og det famøse, førnævnte stykke chokolade. 

/ Min søns skridt i livet

9 Replies

  1. Efter nu at have set foto… Kunne du ikke også smøre mine madpakker…? Jeg spiser godt nok herhjemme, men alligevel… Hvor ser det bare lækkert ud!

  2. Og du har checket børnehavens indstilling til lidt sødt i madpakken?? Ellers risikerer han den største skuffelse, når han ikke får lov at spise den derhenne 🙁

  3. Nej faktisk ikke..
    Men han er ikke så slikken, at den lille bid chokolade vil betyde det helt store.. Det er også kun fordi det er første madkasse, han overhovedet får den med 🙂

  4. Har bare hørt om ikke så heldige episoder med ikke så heldige pædagoger, der nærmest skælder børnene ud for at have lidt sødt med – som om det er deres skyld?! Håber han nyder sin første madpakke 🙂

  5. i Vores børnehave må man ikke have slik og kager i madkassen, men det blev vi informeret om da vi var til introduktion – så hvis de ikke har sagt noget kan det jo hverken være Jonathans eller jeres skyld. Forhåbentlig får han en god oplevelse med at spise sammen med de “store”.
    knus

  6. Det er jeg sikker på. En af hans yndlingspædagoger går med derned – og hvis der er forbud mod chokolade – så kender jeg hende godt nok til at vide, at hun hurtigt vil få den til at forsvinde hurtigt og uset.

  7. – er det nu dygtigt og pædagogisk korrekt at stjæle fra et barn?
    Iøvrigt mener jeg, at chokolade ikke bør være en del af en madpakke, slet ikke den første.
    Til gengæld er jeg sikker på, at jeg kender en størrelse, der ville blive henrykt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *