Inden min mand går ud af døren om morgenen, når han altid at tænke 1000 tanker . På en eller anden måde, skaber hans spindelvæv af tanker et fint net, som gør, at hjemmet fungerer optimalt.

“Hvad er det vi skal have til aftensmad”, tænker han – og går ud i fryseren for at hente de frosne lammestykker, der skal trylles om til aftensmaden. Han lægger dem i en skål og sætter skålen i køkkenvasken, så de kan tø op.

“Skal vi noget idag? Er der noget tøj, der lige skal vaskes?” Ved at komme det i vaskemaskinen om morgenen, så skal det kun lige tørres, når vi kommer hjem – og så er det klart.

Når han ser, at jeg har sat mine sko ude på toilettet, når han også at tænke, at han lige må sætte dem i gangen – for ellers vil jeg løbe rundt for at lede efter dem.

Når han endeligt når ud til bilen, og ser, at min cykelhjelm ligger på bagsædet af bilen, er han allerede igang med at gennemskue, at jo.. der var noget med, at jeg skulle cykle til møde idag – så han tager cykelhjelmen, handskerne og min hue ud af bilen – og får lagt det hele synligt på bordet i bryggerset, så han er sikker på, jeg ser det, når jeg kommer ud i bryggerset.

Og mig? Inden jeg går ud af døren, tænker jeg også. Normalt tænker jeg “Fuck – hvor er mine nøgler? Gad vide, om Ricky, ved hvor mine nøgler er? ”

Hold nu op, hvor er jeg godt gift!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *