Hvor er det nemt at være bagklog.

"Skal jeg fjerne din visdomstand mens vi er igang? Du vil alligevel ikke få andet end bøvl med den" spurgte min tandlæge, sidst jeg var til det halvårlige eftersyn.

"Nej – ellers tak.. Jeg venter til jeg får ondt" svarede jeg.

Hvor dum kan man helt nøjagtigt være?

/ ..sagde hunden

9 Replies

  1. Ha ha, jeg sagde gladeligt Ja, da tandlægen spurgte mig for et par dage siden – “men ikke denne gang vel. Først næste gang, ikk´oss´…” ;-D

  2. uha, af skade bliver man klog – jeg kender det ALT for godt, jeg skulle også “liiiige” have lavet et hul i tanden… det resulterede i smerter i 4 dage *av av*

  3. Men på den anden side så kunne det havde været spildte penge og smerter hvis du havde lyttet til tandlægen. Min prøvede også at forklare mig at visdomstænder dem fjrnede man fordi de kun gav problemer, men jeg har altså ingen haft.

  4. Det er ikke engang løwn. De tandlæger har en gang i mellem en tendens til at ville behandle alverdens dårligdomme… uanset om de er der eller ej.
    Det var en lille trøst..

  5. Naaaaaaaaaaaaa…
    Jeg havde en visdoms tand som alle tandlæger spåede ville glive mig store problemer, for den var skæv.. Den er strot set den eneste tand der ALDRIG har været problemer med!
    Krams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *