Jeg er glad for min alder – og endnu mere glad for de følelser, min alder har bragt mig.

Jeg kan huske, da jeg startede på mit første ordentlige job. Jeg sad i bussen derud og spekulerede som en gal over hvorfor de dog ville have mig – hvad det var, der gjorde mig – lille bitte ubetydelige mig – til en, der var værd at ansætte.

Idag kan jeg godt se, hvorfor jeg tænkte sådan. Dengang tog jeg konsekvent udgangspunkt i alt hvad jeg ikke kan (eller kunne). Alt hvad jeg kunne forekom mig som en selvfølge.. så stor en selvfølge, at jeg var sikker på, at alle andre ville kunne det jeg kunne – sandsynligvis bedre.

Idag er tankerne vendt. Årerne på arbejdsmarkedet – og de forskellige arbejdspladser, har vist mig nøjagtigt hvad det er i mig, der er særligt. For naturligvis har jeg rigtig mange ting, som særkender mig. Ting, JEG er god til – i forhold til andre. Gu er der mange ting, jeg kunne gøre bedre – men hvorfor fokuserer på det i sin bedømmelse af sig selv ?

Jeg ville ikke undvære fornemmelse af, hvad det er, der gør mig helt unik – og jeg elsker hvert år, der giver mig endnu en lille bid af puslespillet – til hele mig. Jeg glæder mig til at blive 50 – med den livserfaring – og fornemmelse for mig selv – man har til den tid.

/ ..sagde hunden

2 Replies

  1. Hej Pernille
    Hvorfor har du fået disse irriterende pop-up reklamer til dit site? Af alle mennesker troede jeg du holdt dig for god til den slags. Læser troligt din side hver dag men må indrømme at jeg overvejer at holde af principielle årsager pga mit anstrengte forhold til disse pop-ups.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *