10 Replies

  1. Morfar: Jeg har snakket med Ole om problemet. Han mener ikke aftenholdet skal bruge tid på den slage. Desuden er han ved at være træt af at du bruger så meget tid på intranettet.
    Knuz fra Joey Joe Joe
    P.S. Jeg har 2 trådløse kabler tilovers fra i nat. Har du stadig en køber?

  2. ehehe Jeg har en køber til alt! gad vide hvordan afskedsreceptionen for topsælger Stiv En gik?
    Altså når jeg dukker op i aften så har der bare at være basser tilbage, og hvem lufter vagtgorillaerne?

  3. Jeg føler mig altså overset;-) en eller anden tilfældig salgs blog og vupit har alle glemt ALT om Lulu;-))
    smiler vemodigt
    Kristina

  4. Dette her er den ultimative Lulu. Lige om lidt bliver Ole meldt til politiet – og der er nogen der tjekker, om der findes en telesælger, der hedder Rikke..
    Prøv at se den sidste kommentar idag fra Anita. Jeg har helt ondt af hende. Det virker som om hun tror, alle kommentarerne vitterligt kommer fra folk i virksomheden. Dette her er Lulu GONE WILD 🙂

  5. Stakkels Steven. Jeg tror Ole har været helt umulig i feriesnakken. Ole skrev “Steven, jeg ved godt du har 43, lad os lige snakke om det i morgen, buddy”. Og så blev i morgen til i dag, og supersælgeren Steven sagde op. Det er sgu en hård branche 🙂

  6. Hej Pernille,
    Måske finder de tilmed ud af at Ole, slet ikke hedder Ole, men har et andet navn som han af en eller anden grund ikke vil bruge – og måske melder de ham for omsorgssvigt, eller lader som om de gør, fordi de i virkeligheden er nogen værre nogen selv – Hvorfor stoppede jeg nogen sinde med Lulu? – nå jov, det ved vi jo alle sammen;-) Men ligenu savner jeg hende lidt.
    knus
    Kristina

  7. Det store spørgsmål er jo om den er “for real” Eller om det bare er fis. Jeg har engang været tæt på at blive ansat i sådan et firma og de VAR virkelig sådan!

  8. Jeg vælger at tro på, at den er for-real. Hvis den ikke er, så elsker jeg vedkommendes form for humor.
    Indtil det modsatte er bevist, vil jeg bare nyde fornemmelsen af, nøjagtigt HVOR dumme mennesker kan være 🙂
    Jeg ELSKER det indlæg, hvor han skriver at nu blokerer han altså for kommentarmuligheden.. Hvorefter der er 174 kommentarer 🙂

  9. 179 😀 and growing… Jeg synes dog det er total ringe at det altid er Grith og jeg der skal hente basser! kan det aftenhold ikke tage deres egne basser med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *