Det er altså en underlig ting at skrive blog.

Her sidder jeg og skriver om stort og småt. Om tanker og om oplevelser i mit liv. Jeg elsker det. Jeg elsker at kunne bladre tilbage i mit liv, som jeg kan her. Jeg elsker at det er nedfældet og arkiveret.

Jeg elsker at skrive noget, andre finder læseværdigt. Nå ja – der skal sikkert være en del af jer, der ryster på hovedet, og synes jeg er mærkelig. Ikke desto mindre er der mellem 100 og 200 mennesker, der hver dag finder forbi min blog. Jeg kan jo ikke sige noget om, om nogen rent faktisk læser noget – men alligevel.

Mellem 100 og 200 mennesker. Jeg ved jo godt, hvem i er – nogen af jer. Men 100 – 200 mennesker.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvem I er. Hvad I laver.. og hvad der gør, at I har lyst til at besøge mig. Jeg føler mig beæret over jeres besøg.

 

/ ..sagde hunden

12 Replies

  1. Jeg er her også semidagligt. Men det vidste du vist godt allerede… 🙂
    Og jeg læser med, fordi det er skægt og spændende at følge med i jeres liv, børnenes udvikling og dine tanker om livet som mor og kvinde. 🙂

  2. Jeg holder af mange af dine betragtninger, og så er du god til at formulere dig og dine tanker. Nogle ting du skriver giver stof til eftertanke, andre giver bare et indblik i jeres hverdag.

  3. Jamen jeg er jo født nysgerrig;-) og så har jeg jo fulgt dig siden ND dagene. Og en hel masse andre grunde kunne jeg vel også remse op. Man skal da vide hvad ens veninder går og laver, ikk!
    knus
    Kristina

  4. Jeg har jo læst dine dagbogsindlæg på ND. Og da du forsvandt derfra var jeg heldig at finde din blog. Synes du skriver godt og om mange aspekter i livet og din hverdag.
    Jeg er selv 34 år og har 3 børn.På 9½ år,4 og 2 år. Jeg har haft orlov i 2½ år men arbejder nu på en organkirurgisk afdeling som soc.-& sundhedsassistent.

  5. Ihhh… sikke en masse mennesker 🙂 Så er spørgsmålet kun: Hvem er de sidste 92? 🙂
    Mange tak for jeres respons. Det er lidt skægt at få “navne” og historier på

  6. Der er jo også mig. Jeg kommer for at forarges over folk der bliver gift og lever lykkeligt 😉 Og så for good old times sake. Viva ND 2003!

  7. Hej Pernille
    Jeg kender dig fra Netdoktor – ja kender og kender, det er underligt at skrive at jeg kender dig, når jeg aldrig har set dig i virkeligheden (in real life på web-sprog)… men jeg føler at jeg kender dig og det er jeg glad for.
    Jeg har to børn, en dreng på 2 og en pige på 7 år, og lige netop den kombination gør det særlig interessant at læse om dine.

  8. Jeg er også en af dem der kigger forbi – ikke hver dag, men tit. Og det er fordi du er så god til at beskrive de små hverdags ting så de fremstår meningsfulde og interesant 🙂
    Ja, og så har jeg også delt bil og fest med dig, og det give en hel anden motivation! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *