Hende Sanne har en tendens til at bringe mærkværdige vaner med sig. Min nye vane hedder "ubeskrivelig lange toiletbesøg".. for bag den låste dør sidder jeg og tæller til 9 – vandret – lodret og i små kasser. Jeg tæller så jeg er blå i hovedet.. og sætte tal ind til den store guldmedalje.

Jeg havde set dem i Politiken – og fundet dem ok interessante. Men jeg gættede mig til det første tal – og "sjovt nok" gik min første su doku så ikke op, hvilket jeg først fandt ud af, da jeg manglede 4 tal.. ARRRggghh.

Og så var det hende Sanne kom forbi. Og satte et tal i min Su doku med KUGLEPEN. Jeg forklarede hende pædagogisk, at det var en god ide at bruge blyant, da det jo kunne være en fejl, hun lavede. Og først da gik det op for mig, hvad su doku handler om. For hendes svar var "Jamen – jeg laver da ikke fejl. Jeg skriver kun de tal ind, der er rigtige"

Og nu er jeg fanget i su doku helvede. Jeg tæller og finder tal. Gennemskuer mangler og prøver logikker af. Min lille bog bliver langsomt fyldt.

Men jeg er også jordens dårligste taber. Når det indimellem sker, at jeg aligevel for sat et forkert tal ind (typisk fordi man ikke lige ser, at der f.eks. allerede ER et 5 tal i rækken) og får logikket videre på det – så gider jeg slet ikke mere. Jeg har det med dem, som jeg havde det med strikketøj som 7 årig – jeg kunne kyle skidtet hen af gulvet.

Netversionen er god: Der bliver man advaret undervejs hvis man begår fejl – selvom det jo også samtidigt er snyd.

Prøv selv. Man bliver godt og grundigt fanget af skidtet.

/ ..sagde hunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *