Dagen startede kl. 6. ALT for tidligt. Natten havde været lang og bestemt ikke morsom. Jeg er ret overbevist om, at jeg først faldte i søvn kl. 4 – så det var ikke meget søvn, tilegnet mig den nat.

Kl. 8 sad min datter og jeg i hver vores frisørstol med hver vores frisør. Min datter fik en ung frisør med 8 farver i håret – og mod på det hippe og unge. Ingen tvivl om, at hun forstod at omsætte min datters drømme til virkelighed. Min datter fik en drøm af krøller i baghåret – og lignede noget overnaturligt smukt.

Min frisør var af den ældre skole – hvilket også passede mig fint. Jeg ville hellere have en klassisk opsætning. Til at starte med tourperede hun alt mit hår så jeg lignede en trold – og derefter gik hun i gang med krøllejern og kam og lagde forsigtigt lokkerne på plads. Jeg lignede een med MEGET langt opsat hår, da jeg gik derfra. Frisuren var fantastisk.

Jeg var utrolig glad for, at min datter havde fået sat hår. Jeg kunne mærke på hende, hvor meget det betød og hvor hun passede på det. I taxaen på vej "hjem" sagde hun, at DET ville hun prøve igen. Jeg må indrømme, jeg er bestemt heller ikke blank for at give de penge igen. De var godt givet ud.

Herunder er det et billed fra kirken af min datters hår. Der mangler dog fornemmelsen af guldglimmeret, der var i håret.

  De første billeder er godt utydelige – men mon ikke fotograf og gæster kan fremtrylle nogle mere tydelige. Her er mit hår ihvertfald.

 

/ Bryllup - Jan og Pernille

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *