Bryllupskagen kom frem.

Under den lange proces at bestille brylluppet, var kagen een af stridspunkterne. Vi har spist hos Bryggeriet rigtig mange gange. Maden er lækker – men af en eller anden grund, går det altid galt med desserten. Vi har fået brændt æblekage, sort chokoladekage og flydende chokolademousse. Helt trygge over, at de skulle lave kagen, var vi bestemt ikke. Da vi fik tilsendt nogle billeder af, hvordan de kunne se ud, forsvandt AL tryghed. Så grimme kager er vist ikke set før. Kagerne på billedet havde de fineste grønne farver,- pyntet med roser, der så ud som om, det var børn, der havde siddet og leget med det. Marcipanen var i et ujævt lag. Alt i alt ikke noget imponerende syn.

Derfor kom denne kage som noget af en overraskelse:

Kagen er som sådan ikke "min stil" – men jeg var dybt imponeret, for den ser mildest talt ikke ud som noget i nærheden af de billeder af kager, vi fik tilsendt og skulle vælge ud fra.

Og så smagte den rigtig godt. Chokolademousse med hindbær og en eller anden likør. Smagen kunne jeg bestemt genkende fra beskrivelsen.

Naturligvis – det SKULLE jo ske for mig – klattede Jan en klump på min kjole – så da vi havde givet hinanden et par bidder, måtte jeg akut på toilettet.

/ Bryllup - Jan og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *